Loredana Chivu nu are cum să treacă vreodată neobservată oriunde ar ajunge. Nu a făcut excepție de la regulă nici în vacanța ei în Dubai pe care tocmai a început-o. Sexi dansatoarea și-a scos formele la vedere la plajă spre deliciul celor din jur. Loredana nu s-a rezumat doar la atât ci a dansat lasciv pe nisipiul fierbinte fără să țină cont că era deja în centrul atenției.

Cu cine a plecat blondina în Dubai?

Loredana a început anul 2021 în forță. Aceasta a bifat a doua vacanță în Dubai în doar câteva luni. Prima dată, fosta asistentă a primit cadou câteva zile de răsfăț de la iubitul ei. Acum, se pare că ea este însoțită tot de bărbatul care i-a furat mințile și care o face să se simtă ca o prințesă. Cum a ajuns în luxul suprem, vedeta s-a bucurat de o sesiune de shopping la cele mai renumite branduri internaționale. Cel mai probabil piesele de colecție achiziționate de aceasta au fost tot pe lista de cadouri de la iubitul ei. Loredana a imortalizat momentele care au făcut-o fericită și le-a postat pe Instagram.

Loredana Chivu

După ce a spart câteva mii de euro pe haine și accesorii, diva blondina s-a îmbrăcat în cel mai sexi costum de baie și a ieșit la plajă. Sub privirile ațintite ale celor din jur Lore a făcut un real spectacol pe plajă. Blondina a dansat lasciv și și-a scos formele în evidență.

A devenit proprietara unui Lamborghini

Iubitul misterios al Loredanei nu are doar grijă de ea ci o răsfață din plin. Fosta asistentă tv a primit recent din partea acestuia o bijuterie pe patru roți. Mai exact, blondina a devenit proprietara unui Lamborghini Urus în valoare de peste 300.000 de euro. În presa mondenă au existat mai multe supoziții legate de persoana care îi face cadouri Loredanei. Se pare că bărbatul este de fapt un celebru afacerist din Arad.