Loredana Chivu se numără printre cele mai provocatoare apariții din showbiz-ul românesc. De când a intrat în lumea manelelor ca dansatoare, blondina are parte de numeroase experiențe neplăcute. Asta pentru că mai ales datorită aspectului ei fizic, Lore a atras multe invidii , gelozii și critici. De data aceasta însă, totul a degenerat. Iar blondina s-a ales cu un scandal monstru din partea soției unui milionar celebru.Femeia s-a năpustit asupra dansatoarei și a tras-o de păr chiar în fața locuinței.

Are o relație cu un bărbat însurat

Loredana Chivu a avut un trecut tumultos la capitolul relații amoroase. După ce și-a expus ultima relație prea mult, blondina a decis să își țină următoarele povești de amor cât se poate de private. În ultima perioadă, dansatoarea a arătat pe rețelele de socializare cât de răsfățată este de iubitul ei misterios. Lore primea cadouri de zeci de mii de euro, constând în haine, pantofi și accesorii. Cadoul bombă primit din partea iubitului ei a fost o bijuterie pe patru roți, respectiv un Lamborghini Urus.

Loredana Chivu

Loredana a afișat pe conturile ei de socializare tot ceea ce a primit însă nu a divulgat niciodată cine ar fi bărbatul din spatele prețioaselor gesturi.

Acum, la câteva luni de când a primit mașina, vedeta a avut parte de un moment terifiant. Loredana a fost agresată de o femeie care susține că aceasta ar avea o relație cu soțul ei.

Milionarul a cheltuit sume fabuloase cu diva

Soția bărbatului cu care Loredana are o relație este nemulțumită de faptul că acesta a cheltuit pentru blondină sume fabuloase. Nu este prima dată când Lore trece prin momente de acest gen. În trecut, mașina i-a fost incendiată, iar multe dintre partenerele de viață ale maneliștilor le-au impus acestora să nu mai colaboreze cu ea la evenimente.