Lora s-a emoționat până la lacrimi în direct. Fire pasională și extrem de sensibilă, artista nu s-a mai putut abține și a început să plângă în fața tuturor.

Lora este o artistă desăvârșită, sinceră și asumată. A demonstrat de-a lungul timpului că are numeroase talente și calități. Mama Natură a fost destul de darnică cu Lora. I-a oferit frumusețe, iar viața i-a dăruit un partener de cuplu de care este îndrăgostită nebunește, dar și o cerieră de vis.

Chiar dacă o vedem de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și foarte jucăușă, Lora mai are și momente de sensibilitate, iar astăzi am avut ocazia să o vedem pe artistă emoționată până la lacrimi.

Este adevăratul faptul că a trecut prin mai multe evnimente dureroase în viață, cum ar fi, cel mai recent, moartea mamei sale la începutul anului trecut, veste care a devastat-o pe artistă. Acum apele s-au liniștit, iar Lora s-a vindecat în mare parte după această mae pierdere.

Lora, șiroaie de lacrimi în direct! Cine a făcut-o pe artistă să plângă / FOTO

Lora n-a putut să-și stăpânească emoțiile în direct

Cei care o iubesc pe Lora au văzut-o de mai multe ori senzibilizată în diferite contexte, fie că vorbim de rețelele de socializare, fie de micile ecrane. Autentică și asumată ca de fiecare dată, Lora a făcut și de data asta ceea ce a simțit.

Motivul pentru care Lora a izbucnit în plâns în direct a fost o melodie extrem de sensibilă a Oanei Sîrbu pe care a și cântat-o în direct. Plină de romantism și sensibilitate, piesa ”Te iubeam” a făcut-o pe cântăreață să aibă parte de un amalgam de sentimente care au făcut-o să plângă.

Mai mult decât atât, Lora se declară total fascinată de cât de frumoasă este piesa, fapt pentru care a recunoscut că i-ar face o deosebită plăcere să cânte minunata melodie alături de nimeni alta decât Oana Sîrbu.

„Este superbă. Mi se pare una dintre cele mai frumoase”, a spus Lora extrem de emoționată.