Liviu Teodorescu este genul acela de artist care transmite emoții prin fiecare vers. Artisul reușește să pună îi piesele sale toate trăirile lui, toate momentele frumoase, cât și pe cele care se situează la polul opus. Încă de când a apărut în industria muzicală, a reușit să cucerească toate doamnele și domnișoarele cu vocea lui, dar și felul în care arată. Chiar dacă multe femei ar da orice să fie cu el, acesta are ochii doar pentru una, iar aceea este chiar viitoarea sa soție.

Liviu Teodorescu a luat decizia cea mare

Cântărețul a cunoscut-o pe femeia visurilor sale, iar din prima clipă a simțit că ea este femeia alături de care vrea să își întemeieze o familie și alături de care vrea să fie pentru totdeauna. Liviu Teodorescu nu vorbește prea des despre relația lor și nici nu postează prea multe imagini cu partenera sa, dar și când o face este extrem de sincer și vorbește din inimă.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când îndrăgitul artist a dat un interviu în care a vorbit despre căsătorie și despre planurile lor de viitor. Se pare că momentul în care a cerut-o în căsătorie a fost unul care a contat enorm pentru el și pentru care s-a pregătit cu mult timp înainte. Cei doi ar vrea să se căsătorească în curând, doar că restricțiile din clipa de față nu le permit, deși ei au planificat ceva.

 

 

”Eu știam că o să fac asta (nr. cererea în căsătorie), venea ziua ei și mă gândeam că nu poate fi un cadou mai frumos decât ăsta. Știam că la un moment dat trebuia să vină momentul, ne-am mutat la casa noastră și am zis că trebuie să facem și pasul ăsta. I-am spus doar mamei mele și ea nu se aștepta, am luat-o prin surprindere. M-am dus în toate mall-urile din București, am căutat cel mai mișto inel, destul de scump, îl scoate de pe mâini când spală vasele. Pentru mine nu era ceva foarte important, e mai important pentru ea și i-am respectat dorința, am intrat în jocul ăsta cu inima deschisă, pentru mine iubirea e aceeași și cu act și fără acel act, nu are prea mare importanță. Părinții ei erau foarte emoționați, nu știau nimic. Le-am spus doar lui frate-miu și iubitul surorii ei. Au urlat de fericire când le-am zis că mă însor. Ea a simțit atunci când am pus piesa, petrecerea din acea zi fiind o petrecere surpriză”, a spus el.

Liviu Teodorescu, primele declarații despre nuntă: ”Își dorește să poarte rochia albă"

”Își dorește să poarte rochia albă, acum așteptăm să vedem care e treaba cu restricțiile, avem planificat ceva. Ne dorim o nuntă restrânsă, cu prietenii, cu o sută și ceva de oameni, nu suntem genul să epatăm, fără camere, să ne distrăm. Nu ne-am gândit la verighete, dar deja a ales rochia de mireasă”, a mai zis el.