După ce a fost în echipa lui Marius Moga la concursul muzical de pe Pro TV, cariera lui Liviu Teodorescu a avut un avânt incredibil. La un an distanță, artistului i s-a propus să joace în serialul Pariu cu Viața care a avut un real succes. Odată cu actoria, vedeta a intrat și în trupa serialului, Lala Band. Anul următor, vedeta i-a părăsit pe colegii săi și a pornit în carieră solo.

De atunci, cântărețul se bucură de faimă și reprezintă unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din showbiz-ul românesc. De curând, vedeta a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, în stilul lui caracteristic. Cântărețul i-a compus o piesă Iuliei, în care și-a așternut toate sentimentele și gândurile pe care le are față de partenera sa. Gestul romantic a impresionat-o pe logodnică, dar și pe fanii și apropiații celor doi.

Liviu Teodorescu, în arest. Care este motivul?

În urmă cu doar câteva ore, vedeta a povestit cum a decurs ziua sa. Artistul a povestit că a fost arestat la domiciliu. Motivul a fost grija pe care o are față de felinele lui. Liviu și Iulia au împreună trei pisici. Două dintre ele necesitau sterilizare, iar cântărețul și-a dus animalele de companie la veterinar.

La finalul videoclipului în care povestea cum și-a petrecut această zi, Liviu Teodorescu s-a prefăcut că plânge pentru că a fost nevoit să stea toată ziua în casă. Pentru a le îngriji și supraveghea, vedeta nu a părăsit locuința și a rămas pe postul de dădacă pentru feline.

„Astăzi, am fost cu aceștia doi la sterilizat. O practică barbară, dar atât de necesară, din păcate. Și practic, astăzi sunt arestat la domiciliu pentru că Iulia este la muncă și eu trebuie să stau cu ei ca să nu se întâmple ceva, eu știu… Stau aici sub supraveghere”, a mărturisit Liviu Teodorescu pe Instastory.