Lino Golden a reușit să devină rapid cunoscut în mediul online. Acesta este un artist apreciat de generația din ziua de astăzi, atât pentru talentul său, dar mai ales pentru ambiția și puterea de care dă dovadă zilnic. De curând, artistul a povestit care au fost cele mai grele momente din viața sa.

După ce a fost nevoit să muncească din greu și a slăbit aproape 30 de kilograme, Lino Golden a trecut printr-o operație și și-a schimbat complet stilul de viață. Acum, acesta a prins curajul necesar și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.

Din cauza stresului zilnic, Lino Golden a ajuns să se confrunte cu renumita boală a secolului: depresia. Acesta a avut curaj și le-a recunoscut fanilor că a trecut prin clipe grele din cauza depresiei și că doar sportul și rugăciunea l-au ajutat să treacă peste toate. Acum, Lino se consideră un om sănătos, mai ales că nu mai este afectat de această boală și nu mai are zilnic simptome.

lino golden
lino golden

Artistul povestește că a trecut cu greu peste această problemă, însă a știut ce are de făcut. Lino Golden spune că s-a rugat mult și asta l-a ajutat să depășească situația. Mai mult, acesta s-a apucat de sport și așa a avut o stare de bine zi de zi.

Cine și-a dat seama că Lino Golden are talent

Pentru Lino Golden, muzica a devenit o obsesie și ceva fără de care nu mai poate trăi. Acesta a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă. Faptul că a devenit artist nu este întâmplător. Lino Golden face parte dintr-o familie de artiști, toți pasionați de muzică. Acesta a fost susținut de bărbații familiei și îndrumat către o carieră de succes.

Tatăl meu a fost muzician, ambii unchi ai mei sunt muzicieni. M-a dus tata la șase ani să vadă dacă am ureche muzicală, pur și simplu, a cântat niște note la pian să vadă dacă puteam să le produc. Și-a dat seama că am ureche muzicală, am făcut liceul de muzică, am dat de rap, m-am făcut rapper”, a povestit Lino pe Instagram.