Ultimii patru ani din viața lui Lino Golden au fost extrem de grei. Cea mai mare lovitură pe care a primit-o vreodată de la viață a fost pierderea tatălui său. Acesta a suferit și încă suferă, după moartea uneia dintre cele mai importante persoane din viața lui. Nici acum, după atât de mult timp, trapperul nu se poate obișnui cu ideea că părintele lui nu mai este alături de el, atunci când are nevoie de el.

Sunt zile în care tot ce își dorește este ca tatăl lui să nu se fi stins din viață. Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, vedeta a discutat sincer despre acest subiect sensibil. A povestit că oricât de mulți bani ar avea și oricât de multe lucruri ar reuși să facă, întotdeauna va rămâne un gol in inima sa.

Artistul a fost foarte afectat de moartea celui care i-a dat viață și încă este. Nicio persoană nu va putea vreodată să îl înlocuiască pe tatăl său și este de înțeles.

Lino Golden încă suferă după moartea tatălui său. Mesajul postat de artist a îndurerat pe toată lumea / FOTO

„Orice aș avea în viață, orice scop mi-aș atinge, oricâi bani aș face, mereu o să fie un gol imens în inima mea; pe care nu o să-l umple absolut nimic. Tata îmi lipsește cel mai mult!”, a declarat el.

În aceeași sesiune de întrebări și răspunsuri, Lino Golden a mai vorbit și despre cea mai mare frică așa. Se pare că artistului îi este teamă să nu ia din nou în greutate. Acum câțiva ani, el era foarte gras și a reușit cu greu să ajungă să arate atât de bine precum o face acum. În plus, el a mai încercat să discute și despre alte lucruri și le-a explicat admiratorilor de ce a luat decizia de a dispărea o vreme din peisaj. Vedeta a pus sănătatea pe primul loc, dar a încheiat zicând că revine cu forțe proaspete.