Dacă în alți ani Lidia Buble organiza o petrecere sau pleca într-o vacanță de ziua ei, anul acesta artista și-a sărbătorit ziua de naștere în Asia Express. Artista a acceptat provocare a de a participa la această emisiune alături de sora sa, pentru că și-a dorit din suflet să se bucure de această experiență. A așteptat mult timp această oportunitate, iar când s-a ivit ocazia, fosta iubită a lui Răzvan Simion nu a putut da un răspuns negativ.

„O aniversare plină de aventură și necunoscut”

Cântăreața se bucură în aces moment de experiența vieții sale, mai ales că ieri a fost și ziua sa de naștere pe care a sărbătorit departe de casă, dar fericită că și-a îndeplinit acest vis. Din punctul ei de vedere este cel mai frumos cadou pe care și l-ar fi putut face singură, la împlinirea celor 28 de ani ai săi. După cum a notat chiar ea în mediul online, a avut parte de o aniversare plină de aventură, dar și de necunoscut.

Lidia Buble a fost mereu o femeie încrezătoare în propriile sale forțe și a obținut mereu tot ceea ce și-a dorit, iar ambiția sa este un mare avantaj în cadrul emisiunii de la Antena 1. Vedeta este nerăbdătoare să se întoarcă acasă cu marele premiu și, de asemenea, să ia legătura cu fanii ei care o susțin la orice pas și care, cu siguranță, i-au trimis acesteia tot felul de mesaje frumoase de ziua ei.

De 28 de ani trăiesc intens. O aniversare plină de aventură și necunoscut. Ăsta e cadoul pe care mi l-am făcut. Abia aștept să mă întorc învingătoare și să mă bucur de gândurile voastre.”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble și-a sărbătorit ziua de naștere în Asia Express: „De 28 de ani trăiesc intens"

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble înainte de plecare.