Lidia Buble este o femeie calmă și puternică, dar sunt unele momente în viață în care chiar și ea ajunge la capătul răbădării. Weekend-ul acesta nu a fost tocmai unul frumos pentru artistă, deoarece i s-a întâmplat un lucru care a lăsat-o mască și despre care nu avea cum să nu spună câte ceva pe contul său oficial de Instagram, unde în ultima vreme este tot mai prezentă.

Lidia Buble: ”Mă doare sufletul”

Lidia este, de asemenea, o femeie sinceră și ori de câte ori are ceva de zis o spune, fără să se gândească la consecințe sau la ce vor spune mai apoi oamenii din jurul ei. Artista are mii de admiratorii în întreaga țară, dar și peste hotare. Cu toate acestea, ceea ce s-a întâmplat la sfârșitul acestei săptămâni demonstrează destul de clar că fosta iubită a lui Răzvan Simion nu este apreciată de toată lumea.

Un om rău intenționat a decis să o supere pe Lidia Buble, iar modul prin care a făcut acest lucru nu este deloc unul plăcut. Persoana respectivă a decis să îi vandalizeze mașina, cel mai probabil cu o cheie, așa cum a afirmat și ea. Oricât a fi încercat, ea nu a reușit să îi înțeleagă gestul. Mai mult de atât, i-a transmis chiar și un mesaj din care speră că va înțelege ceva și mai speră că tot ceea ce a făcut îl face fericit.

 

Lida Buble a trecut prin clipe de coșmar în acest weekend. Ce a pățit atât de grav vedeta: ”Mă doare sufletul”

„Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie. Se vede că a fost făcută cu o cheie zgârietura. Nu înțeleg!!! Îmi este milă de tine, sincer. Să știi că pe mine nu ai reușit să mă superi. Mă doare sufletul puțin pentru iubita mea mașină, dar nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau dacă te-a făcut să e simți mai bine. Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci mă bucur pentru tine și mă simt și eu bine pentru tine, dar dacă nu…sper să te gândești la ce-ai făcut și să-ți pară rău măcar. Să nu mai repeți!”, a spus Lidia Buble, la Story.