Pentru nativii din zodia Leu urmează o perioadă destul de grea. Pentru aceștia, totul începe să se schimbe, pe toate planurile. Jupiter, guvernatorul casei iubirii Leului, își începe la 14 mai tranzitul prin casa VIII. Astfel, în următoarele două săptămâni, nativului îi merge foarte bine la capitolul financiar. Leii vor avea și o tentație destul de puternică de a călca strâmb. Aveți mare grijă la ce urmează, deoarece riscați să răniți oameni care contează foarte mult pentru voi.

Unii Lei care sunt singuri ar putea trăi pasiuni intense, pentru că se lasă mult mai ușor purtați de simțuri. În scurt timp, însă, constată că de fapt tânjesc după cu totul altceva. Este recomandat să vă luați o pauză de la tot și să vă faceți ordine în suflet. Nu luați decizii până când nu sunteți siguri că alegeți doar ce simțiți.

Cum stai cu munca și banii

Soarele, guvernatorul Leului, îți tranzitează până la 20 mai casa X. Acesta îți va sprijini cariera, ambițiile, reputația socio-profesională. Vei reuși să te afirmi acolo unde îți dorești cel mai mult. De altfel, Mercur, guvernatorul casei banilor și investiții tranzitează casa XI a Leului începând din 4 mai 2021, însoțit de Venus, guvernatoarea casei X, după data de 9 mai. Aceste astre vă vor ajuta să vă dați seama ce simțiți cu adevărat și să alegeți ce vă trebuie în carieră.

Atunci când vine vorba despre bani, în luna mai a anului 2021 sunt șanse foarte mari să apară o tendință cheltuieli destul care vă vor crea probleme foarte serioase. Este recomandat să puneți mai mulți bani deoparte și să aveți grijă și să cheltuiți doar pe ce aveți urgentă nevoie în această perioadă. Aveți mare grijă și cui oferiți bani. S-ar putea să rămâneți doar cu datorii și să nu mai aveți cum să investiți în afacerile proprii.