Larisa Udilă și Alexandru Ogică au anunțat în urmă cu ceva timp faptul că vor deveni părinți pentru prima dată, iar vestea s-a răspândit imediat pe internet. Vedetele au fost extrem de fericite că visul lor de a avea o familie este pe cale să îndeplinească. La scurt timp după ce s-au bucurat de reușita lor, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a avut COVID-19, iar fericirea i-a fost umbrită de acest eveniment nefericit.

„Trebuie să plănuim cununia”

Cele două săptămâni au fost unele crunte pentru brunetă, pentru că nu și-a făcut griji doar pentru starea sa de sănătate, ci și pentru cea a bebelușului său. Din fericire, a depășit cu bine această perioadă groaznică din viața ei și după cum a afirmat partenera de viață a lui Alexandru Ogică, a răsărit soarele și pe strada lor și a început să le meargă din ce în ce mai bine pe toate planurile.

Frumoasa vedetă le-a mai dat o veste de senzație admiratorilor săi, în fața căreia unii au rămas muți de uimire. Cei doi îndrăgostiți sunt gata să își unească destinele, iar ea este nerăbdătoare să îi poarte numele omului de care s-a îndrăgostit și alături de care va avea un copil. Sunt mai pregătiți ca oricând pentru a face marele pas, dar și pentru venirea pe lume a copilului pentru care se pregătesc intens.

 

Larisa Udilă și Alexandru Ogică se vor căsători! Vedeta le-a dat vestea cea mare fanilor: "A răsărit soarele pe strada noastră"

 

„Fetelor, după atâta frig și ceață a răsărit soarele pe strada noastră. Trebuie să plănuim cununia. Ați auzit bine, o să mă cheme Ogică în curând. Am spus că o să îmi păstrez numele și se supără când spun asta. Caut în acest moment o locație deschisă, unde o să pot să îmi fac cununia. Dacă aveți variante și cunoșteți locuri de vis în apropierea Bucureștiului, să vedem ce retsricții vor fi până atunci…  Am înțeles că după 1 iunie o să se mai ridice un pic restricțiile. Atunci aș vrea să facem cununia, ceva restrâns, în familie. Să vedem dacă avem voie, dacă putem și dacă o să găsim un loc frumos, evident”, a povestit Larisa Udilă.