Jador trece printr-o perioadă delicată, se pare, și mărturisește că viața lui în plan personal nu este deloc așa cum își dorește. Artistul se simte destul de singur în ciuda faptului că are foarte mulți oameni în jurul lui, iar acest lucru îl neliniștește destul de tare.

Se pare că Jador suferă din cauza singurătății. În cadrul unui clip video pe care l-a postat pe rețelele de scoializare, artistul a dezvăluit ce simte în aceste momente. Din spusele artistului, ne dăm seama de faptul că viața nu este chiar așa cum el și-ar fi dorit și că, în ciuda faptului că are faimă și lumea la picioare, simte că nu este nimeni alături de ele așa cum el și-ar dori.

Jador trece prin momente dificile

Jador a făcut parte din cadrul emisunii ”Survivor”, însă a părărsit competiția și s-a întors acasă, în România. Perioada de după show l-a găsit extrem de nefericit și mărturisește că a făcut foarte multe sacrificii pentru a ajunge în punctul în care se află acum și că, în ciuda faptului că are foarte mulți oameni pe lângă el, tot se simte singur.

În trecut a sacrificat foarte multe lucruri, pe toate planurile pentru a ajunge la fel ca artiștii pe care îi admira încă de când era un puștan. Acum a ajuns asemena lor, însă este de părere că nu acest lucru îi aduce satisfacția completă.

”Încă de când eram mic îmi doreaam sa fiu cântăreț, mi-a plăcut muzica enorm, am făcut sacrificii, n-am mâncat, multe lucruri lăsate la o parte, familie, tot, tot, tot, nu -mi pare rău. Mă uitam la oameni cunoscuți și îmi doreau să fiu ca ei, vedeam oamenii în jurul lor, oamenii care îi iubeau, iar acum că am ajuns că ei mi-am dat seama de fapt că deși sunt atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt… sunt singur”, a spus Jador pe Instagram.

Jador trece prin clipe tensionate. Ce se petrece, de fapt, cu artistul? ”Atât de mulți oameni în jurul meu, dar de fapt...sunt singur”

Jador a pus capăt relației cu iubita lui

Jador este măcinat din cauza dragostei, se pare. După ce s-a despărțit de femeia cu care își dorea să întemeieze o familie, artistul a sperat că totuși mai există o cale de împăcare, însă lucrurile nu au stat deloc așa cum el s-ar fi așteptat. Motivul pentru care cei doi nu mai formează un cuplu este legat de faptul că fosta sa iubită era mult prea geloasă.

”Nu mai sunt cu ea de două săptămâni. Am nevoie de relaxare în viață și nu-mi oferă e geloasă mai mult decât prevede legea, dacă aș fi aș da o lege să nu mai fie femeile geloase să pot și eu să mă însor (…) Nu vreau să o mai iubesc, vreau să pot să fac asta”, a spus Jador.