Zilele trecute, Jador a făcut un live împreună cu unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui, în care comenta cele mai amuzante faze de la Survivor România, în care el avea rolul principal. Acestea i-au fost trimise de un număr mare de oameni, care au urmărit transmisiunea cu sufletul la gură și care au observat un detaliu extrem de important. Acesta i-a ajutat pe ei să se liniștea în ceea ce privește relația dintre manelist și Geogiana Elisei.

Jador, dat de gol de către urmăritorii săi

Pentru Jador, ea a reprezentat și încă reprezintă o persoană foarte importantă pentru el, o consideră femeia vieții lui, dar crede despre ea că nu este capabilă să înțeleagă anumite lucruri despre el. În momentul în care a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, a făcut-o doar pentru a o uita, dar în tot timpul pe care l-a petrecut în Republica Dominicană, sentimentele sale au început să fie tot mai puternice. În clipa în care, în cadrul unui joc de comunicare, a primit un mesaj de la ea, manelistul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Deși la întoarcerea în țară, el a spus că și-a pierdut orice șansă cu ea, fanii lui care sunt extrem de atenți la detalii l-au cam de gol că i-a mințit în ceea ce privește relația lor. Internauții au văzut-o pe Georgiana Elisei în ecranul televizorului din spatele artistului și i-au transmis acestuia să nu se mai ascundă, pentru că ei sunt împreună, doar că nu vor să facă acest lucru public.

 

Jador și Georgiana Elisei s-au împăcat!? Imaginile care i-au dat de gol: ”Nu știu de ce vă ascundeți”

”Mda Jador, vezi ca se vede Georgiana, in live la final in televizor, face semne cu mana ca să închizi live-ul ca se vede nu știu de ce va ascundeți😅(like sa vadă Jador, sa ne răspundă)/ Sa o iubesti pe Georgiana asa cum merita ,sa fiti fericiti/ Aia care filmează e Georgiana/ Georgiana era in spate/ Apropo, e foarte drăguţă Giorgiana 💪💪💪”, i-au scris internauții.