Participarea la Survivor România l-a schimbat pe Jador din multe puncte de vedere și l-a făcut să realizeze ce este cel mai important pentru el în viață. Artistul a decis să participe la acest concurs, pentru a o da uitării pe femeia visurilor lui, Georgiana Elisei. Nu a reușit acest lucru, ba din contră și-a dat seama că ea este femeia alături de care ar vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale și pe care și-ar dori să o facă mama copiilor lui, dacă îl va mai aștepta o vreme.

„Eu am creat singur acest brand, Jador”

Ei bine, tot în cadrul acestei emisiuni, mii de fani au început să își pună tot felul de întrebări legate de artist, la care primesc răspunsurile abia acum, la câteva luni de la întâmplările respective. La un moment dat, în cadrul unui joc de comunicare în care concurenții au primit mesaje scrise din partea celor de acasă, Jador nu a citit mesajul lui fiind ajutat de Culiță Sterp, care le-a citit celorlalți scrisoarea respectivă în locul lui.

Nici nu a fost difuzat bine momentul cu pricina, că oamenii de acasă au început să tragă concluzii pripite și au afirmat despre el că nu ar avea idee nici măcar să citească. Aflat în concurs și neavând acces la tehnologie, el nu a putut explica nimic din ceea ce s-a întâmplat, dar a venit vremea să le vorbească admiratorilor despre momentul care i-a făcut să își formeze o impresie greșită despre el.

„Au fost multe răutăți la adresa ta cât erai în concurs. Unii oameni au spus că ai terminat o facultate degeaba, ba chiar că nu știi să citești. Cum le poți închide gura?”, a fost întrebarea primită de Jador.

Jador, prima reacție după ce s-a spus că nu știe să citească! Cum le-a închis gura haterilor

„Măcar eu am terminat-o! 🙂 dacă oamenii m-ar cunoaște în realitate, așa cum sunt eu, ar fi surprinși, le-ar plăcea de mine. Sunt un om foarte serios când vine vorba de cariera mea, de oamenii din jurul meu. Eu am creat singur acest brand, Jador. Managementul, marketingul, textele pieselor sunt gândite de mine, nu am o echipa în spate. Facultatea pe care am absolvit-o, masterul în Comunicare pe care îl am m-au ajutat să construiesc strategiile de promovare. Oamenii sunt liberi să gândească ce doresc.”, a declarat artistul pentru Fanatik.ro