Jador le-a dat o veste groaznică fanilor săi și anume că el și Georgiana Elisei au terminat-o pentru totdeauana. Se pare că femeia i-a transmis toate gândurile ei prin intermediul unui mesaj, iar el nu înțelege de ce iubirea vieții sale a luat această decizie dureroasă. Artistul trece prin clipe de coșmar și se pare că deși pe plan profesional îi merge de minune, nu se poate lăuda cu același lucru și pe plan personal.

Thalida, șocată de gestul pe care l-a făcut Jador în direct

Chiar dacă este unul dintre cei mai râvniți bărbați din țara noastră, el nu a reușit să găsească pe cineva care să îl iubească pe Ionuț, nu pe Jador. La Georgiana asta a apreciat cel mai mult, pentru că s-au cunoscut pe vremea când nimeni nu îl știa și când erau zile în care nu aveau niciun leu în buzunar și cu toate acestea, ea nu l-a lăsat. De data aceasta, în urma mesajelor pe care le-a primit, se pare că și ultima lui speranță a murit.

Un lucru este clar, manelistul nu și-a pierdut simțul umorului nici măcar într-un astfel de moment. Invitat în cadrul unei emisiuni TV, acesta aproape s-a dezbrăcat în direct, din dorința de a-i arăta celeilalte invitate abdomenul lui perfect. Vedeta nu a înțeles de la început ce avea de gând manelistul și a crezut că se va dezbrăca pe bune. Prezentatorii emisiunii și cântărețul s-au amuzat serios pe seama celor întâmplate pe platourile de filmare.

„Băi, toate fetele dați-mi mesaj că în seara asta mă însor”, a spus Jador, la un moment dat.

 

Jador, pe punctul de a se dezbrăca în direct: „Ce-mi arăți, brandul de la chiloți?”

„Am crezut că se dezbracă, Doamne ferește! (…) Ce-mi arăți, brandul de la chiloți?”, a spus Thalida.

„Ce noroc aveți voi, fetele astea care mă cunoașteți foarte bine și nu pot să vă fac nimic”, a zis mai apoi manelistul.