Jador a spus în repetate rânduri că singura femeie pe care o iubește și la care se gândește în fiecare zi este Georgiana Elisei. Artistul a cunoscut-o pe aceasta, în timp ce se afla în facultate și a apreciat enorm la ea faptul că l-a iubit cu adevărat, pentru cine este cu adevărat și nu pentru faptul că este unul dintre cei mai iubiți artiști din țară sau pentru faptul că este un om bogat. În ziua de astăzi, multe femei și-ar dori să fie iubitele lui doar pentru că este cunoscut, iar acest lucru îl deranjează la culme.

Jador, declarații pline de durere

Cântărețul a încercat toate metodele posibile să depășească momentul despărțirii, dar nu i-a ieșit deloc acest lucru. A acceptat chiar și propunerea de a pleca în Republica Dominicană, în speranța că sentimentele sale pentru ea vor dispărea, dar nu s-a întâmplat deloc lucrul acesta și a fost dezamăgit. Iubirea lui pentru Georgiana Elisei este mult prea mare pentru a depăși separarea de ea cu una, cu două.

Recent, Jador a făcut o serie de declarații care au reușit să emoționeze pe toată lumea. Artistul le-a dezvăluit tuturor că suferă și că nimeni nu știe cât de singur este el, de fapt. Mai mult de atât, el a declarat că va lansa și o piesă pentru iubirea vieții sale și că se va numi „Aseară dansai singură”. El este de părere că nu va trece prea ușor peste această situație, deși muncește de dimineața până seara, pentru că atunci când iubește pe cineva o face din toată inima sa.

Jador încă suferă după Georgiana Elisei: "Sincer sunt mai singur decât crede lumea"

”Sufăr, de asta am venit aici că sufăr, sufăr după fosta, am băut și eu un pahar de vin, două, trei pahare. Dacă aș fi fost lacom, mi-a plăcut distracția și femeile nu mi-ar mai fi ars de muncă, sincer sunt mai singur decât crede lumea, pe partea sentimentală stau foarte prost și probabil o să trec peste perioada asta greu, sufăr. O să scot o piesă care se numește „Aseară dansai singură” și este pentru ea, tot ce înseamnă muzică de dragoste este pentru ea.”, a declarat Jador.