Jador este unul dintre concurenții de anul acesta de la Survivor România și pe deasupra, el este și preferatul publicului de patru săptămânii la rând. Cei de acasă au demonstrat în repetate rânduri că îl iubesc, că îl susțin indiferent de conflictele pe care le are cu ceilalți și continuă să îl voteze într-un număr tot mai mare. Fanii manelistului au toată încrederea în el și în forțelele sale și speră din tot sufletul ca el să se întoarcă acasă cu premiul cel mare. El este singurul câștigător pe care îl vor susținătorii lui.

Ce îi va spune Carmen de la Sălciua lui Jador!

Una dintre susținătoarele sale este chiar Carmen de la Sălciua, care are o propunere interesantă pentru el în momentul încare va reveni în țară. Se pare că are planuri serioase și vrea să le fie nașă lui și Georgianei, pentru că și ea, la fel ca mulți alții cred că ei vor fi din nou împreună, când el va reveni în țară.

Cântăreața îl apreciază pe colegul lui de breaslă și pentru faptul că este un om credincios, care pe tot parcursul concursului a demonstrat că este un om cu suflet mare, care îi ajută pe cei din jurul său atât cât poate el. A promis că îi va fi alături la altar, chiar dacă nu va avea un partener. Momentul în care el a primit scrisoare de la Georgiana și i-a văzut reacția, artista și-a dat seama că el încă o iubește.

 

Jador este așteptat în România de către Carmen de la Sălciua! Ce propunere vrea să îi facă artista

„Când se întoarce de la Survivor o să îi propun să fiu printre nașii lui și ai Georgianei de căsătorie. Chiar dacă nu voi avea un partener, cred că voi putea fi printre cei care să îi fie alături, la altar, să îl îndrum spre taina căsătoriei. Știu că el este foarte credincios, asta îmi și place la el, iar la Survivor a dovedit, dacă mai era nevoie, că are un suflet mare, că este un om special.

Și, în momentul în care l-am văzut cum a reacționat la scrisoarea Georgianei  a fost clar, pentru mine, că o iubește cu adevărat. Așa că mi-ar plăcea să îi fiu alături și lui, și ei, într-un asemenea moment”, a spus ea, într-un interviu.