Jador era extrem de fericit, după ce a lansat noua piesă care a prins din prima, dar fericirea i-a fost umbrită de problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat nepoțica sa. Se pare că micuța ar fi înghițit niște magneți, iar primul gând al celor din familia lui a fost să o ducă pe fetiță la spitalul din Bacău, de una a fost trimisă mai repede decât se așteptau acasă și unde se pare că nu ar fri primit toate îngrijirile de care avea nevoie, pentru rezolvarea problemei.

„Spitalul din Bacău a trimis-o acasă”

Nepoțica lui Jador a fost adusă într-un spital din București, iar artistul a făcut și primele declarații despre starea în care se află acum copilul, dar și despre felul în care au procedat medicii. Ea a fost operată de urgență, iar manelistul a fost alături de ea și a sperat că totul va fi bine până la urmă. Se afla la locul de joacă, moment în care a rămas nesupravegheată și a înghițit magneții respectivi, din cauza cărora cadrele medicale au dus-o cât de repede au putut în sala de operații.

Jador a povestit că dacă nu ar fi stat atât de mult așa, nu ar mai fi fost nevoie de o intervenție chirurgicală, având ăn vedere că este doar un copil. Micuței i s-au făcut raze, i s-au administrat o serie de medicamente prin branulă și apoi a fost operată. Intervenția a decurs așa cum se cuvine, iar artistul își va ține, cel mai probabil, fanii la curent cu starea ei.

”A înghițit magneți. Spitalul din Bacău a trimis-o acasă și am adus-o aici, la București. Au spus că dacă nu stătea atât de mult cu magneții în ea, era mai ok, nu trebuia să îi taie din intestin”, a declarat Jador pentru un post de televiziune.

 

Jador, de urgență la spital cu o persoană din familie: "Azi au operat-o. Plânge..."

”I-au făcut raze, 4 raze mai exact, i-au pus branule, dar nu i-au spus nimic concret. Au trimis-o acasă și am adus-o aici, la București. Azi au operat-o. Plânge, na, e copil”, a mai declarat cântărețul.