Iulia Sălăgean se implică masiv în scandalul momentului din lumea mondenă și aduce acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu. În cadrul unui interviu dat pentru jurnaliștii de la Xtra Night Show, de la Antena Stars, fosta soție a lui Alex Bodi o face cu ou și cu oțet pe cea care luptă din răsputeri să fie cea mai apreciată divă din show-bizul românesc. Iulia susține public faptul că Bianca fost cea care i-a închis contul de Instagram atât ei, cât și lui Alex Bodi. De altfel, Iulia este de părere că Bianca își cumpără urmăritori pentru a-și crește contul de Instagram!

Iulia Sălăgean dă de pământ cu Bianca

Iulia Sălăgean nu o iartă pe Bianca Drăgușanu pentru trădările aduse cât cele două erau prietene. Aceasta aduce noi acuzații grave la adresa ei. Fosta soție a lui Alex Bodi a oferit no declarații pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars. Aceasta o acuză pe Bianca de faptul că ea a fost cea care i-a închis contul de Instagram atât ei, cât și lui Alex Bodi.

Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu cum că ea a fost cea care i-a închis contul de Instagram atât ei, cât și lui Alex Bodi
Iulia a povestit că pentru ea Bianca Drăgușanu nu mai există sub nicio formă și spune despre aceasta că este o persoană care ”suferă de telenovele” și care ”manipulează tot felul de situații” ca mai apoi să iasă ”victimă”. Cât despre cum reușește să-i închidă de fiecare dată contul de Instagram, Iulia a declarat că fosta sa prietenă ar avea un contact în Turcia care s-ar ocupa de astfel de situații.

”Nu am fugit nicăieri, mi s-a închis contul de Instagram. Mi l-a închis aceeași persoană care mi l-a închis și data trecută, o femeie bineînțeles, fosta mea prietenă de suflet. Nu știu ce motiv, cred că are paranoia maximă cu mine, cred că sunt coșmarul vieții ei. Dacă ea a considerat că îmi închide Instagramul și sufăr, nu știu. Pentru mine nu mai există, ea suferă de telenovele, manipulează tot felul de situații oameni ca să creeze tot felul de telenovele de tip dramă și să iasă victimă. Chestia e că știu cum îl închide, are un contact din Turcia și îi dă comandă la acel timp, e printr-un hack prin care strângi foarte multe report-uri și Instagramul îți închide contul.”, a declarat Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.

iulia salagean
iulia salagean

Mai mult, mama Selenei – fiica lui Alex Bodi, a aruncat bomba și a spus că Bianca Drăgușanu a fost cea care i-a zis că ea i-a închis contul de Instagram lui Alex Bodi. Separe că Bianca este vinovată pentru problemele pe care le-a avut afaceristul cu paginile sale de socializare. Până în prezent însă, acest lucru nu a fost demonstrat până în prezent.

Am fost de față când i-a închis Instagramul de trei ori și lui Alex și am și dovezi, prima dată când mi s-a închis mie contul de Instagram mi-a fost închis și mie și lui Alex. În momentul acela eu i-am zis ei ca și prietenă că uite Alex cred că mi-a închis Instagramul și am mesajul unde dovedește că ea i-a închis atunci Instagramul lui Alex și mi-a zis că te răzbună sora ta, ca să îți dai seama de perversitate, răutate. Ea are impresia că are ceva de câștigat, dar nu are, eu nu sunt un om care să am puncte slabe, care trebuie să lovești, a încercat cu articolul respectiv, a încercat cu instagramul, a făcut altul, eu nu plâng.”, a mai spus fosta soție a lui Alex Bodi.

Iulia Sălăgean: ”Bianca își cumpără urmăritori”

Mai mult, pe lângă faptul că Bianca ar fi închis contul de Instagram Iuliei și lui Alex Bodi, fosta soție a afaceristului o acuză pe Bianca Drăgușanu că-și cumpără urmăritori în mediul online pentru a-și creșțe contul.