Iulia Albu a lansat un nou atac public la adresa Antoniei și Andei Adam. În timp ce era invitată la o emisiune de televiziune, fosta soție a celebrului Mihai Albu a criticat mai multe apariții ale vedetelor, pe paginile de socializare. Printre cele comentate de Iulia au fost și Antonia și Anda Adam. Iulia le-a criticat destul de tare pentru că au decis să apeleze la operațiile estetice și să renunțe la naturalețe. Amândouă și-au făcut implanturi de silicoane. Cu toate acestea, despre Antonia a avut și câteva cuvinte de bine.

Iulia Albu dă de pământ cu Antonia și Anda Adam

Iulia Albu le-a adresat câteva replici tăioase, în direct, Antoniei și Andei Adam. Aceasta a descris fotografiile publicate de Antonia și Anda pe paginile de Instagram. De când și-au „tunat” sânii, cele două nu încetează din a publica tot mai multe fotografii incendiare pe paginile de socializare.

Îmi place această zonă mult mai naturală a Antoniei. Mi se pare că i se potrivește foarte bine. Este o altă poziție decât normală, nu mă deranjează. Dacă făcea Anda Adam poza aceasta, nu ar fi arătat niciodată așa această imagine. Această imagine, nu ea. (…) Nu-mi plac nici silicoanele Antoniei. Hai că am spus-o! Nici ale Andei Adam… pentru că eu prefer femeile care nu au implant mamar. Asta este o părere personală. Să se simtă omul bine în pielea lui și să nu-și facă anumite lucruri care sunt inutile. E doar părerea mea. Voi puneți-vă ce vreți! Fiecare face cât poate și cât îl duce”, a spus Iulia Albu la o emisiune tv.

Iulia consideră gesturile vedetelor ca fiind vulgare

Replicile destul de dure la adresa Andei Adam nu s-au încheiat însă aici. În momentul în care a analizat o fotografie cu Anda așezată pe mobilă într-o ținută sexy, Iulia Albu a spus că nu înțelege de ce vedeta s-a așezat cu posteriorul pe plită ținând tigaia goală într-o mână. Aceasta consideră gestul Andei drept unul destul de vulgar.

Aici e goală și tigaia și imaginea în partea de jos și bucătăria, în general, este goală. Nu știu de ce cineva s-ar pune cu f….. gol pe o plită ținând o tigaie goală în mână. Nu știu ce vrea să sugereze. Așa nu cred că vrea nimeni să se ducă la masă”, a continuat ea.

Momentan, cele două vedete nu au avut vreo reacție la cele comentate de Iulia Albu. Anda Adam și Antonia nu au publicat niciun mesaj pe paginile de socializare, după ce Iulia a făcut declarațiile tranșante despre cele două.