Alex Velea a fost ca un tată atât pentru Mario Fresh, cât și pentru Lino Golden. Iubitul Antoniei i-a ajutat pe aceștia încă de la începutul carierei și a făcut tot posibilul ca tinerii să urce tot mai sus în topurile muzicale din țara noastră. A crezut în ei, pe vremea când nimeni nu o făcea, iar ei îi sunt recunoscători pentru toate eforturile pe care le-a făcut, deși au rupt orice fel de legătură. În plus, Alex Velea i-a tratat ca și pe copiii lui și nu a făcut niciodată diferențe, până anul trecut, când s-au certat și au decis ca fiecare să o ia pe drumul lui.

„Am fost crescut ca un Golden Boy”

Multora dintre fanii lor nu le-a venit să creadă că așa ceva a fost posilbil, mai ales că se înțelegeau de minune și păreau a fi ca o familiei. Mergeau le același studio și mâncau din aceeași farfurie, iar nimeni nu poate trece atât de ușor cu vederea toate aceste lucruri. Acum, iubitul Alexiei Eram nu mai face parte din Golden Boy Society, locul unde a crescut și s-a format ca artist, ci a mers la Hahaha Production.

După toate cele întâmplate, fanii au mai avut o singură curiozitate, iar unul dintre ei chiar și-a făcut curaj și l-a luat la întrebări pe tânăr. Persoana respectivă a vrut să afle chiar de la ce anume se va întâmpla cu tatuajul pe care l-a făcut pentru Alex Velea – dacă îl va șterge sau dacă îl va păstra. Ei bine, se pare că Mario Fresh nu va renunța la desenul de pe piele, deși nu mai este prieten cu iubitul Antoniei, pentru că nu uită de unde a plecat.

 

Își șterge sau nu Mario Fresh tatuajul pentru Alex Velea! Artistul a recoscut în fața fanilor: "Este o perioadă care din păcate s-a sfârșit"

”Este un tatuaj foarte important. Este o perioadă care din păcate s-a sfârșit în viața mea, dar mă reprezintă în continuare. De când sunt mic am fost crescut ca un Golden Boy și de asta nu va dispărea niciodată de pe mâna mea.”, a povesti artistul într-unul dintre vlogurile sale.