Irisha a revenit, în urmă cu câteva ore, în țară. Vedeta a fost nevoită să plece de la Survivor România, după doar cinci săptămâni pe care le-a petrecut în tabăra Faimoșilor. Deși era bună pe traseu și aducea puncte pentru echipa sa, cei mai mulți dintre colegii ei au considerat că locul ei nu este în Republica Dominicană și că ar fi vremea să plece acasă, chiar dacă nu era chiar cea mai slabă dintre fete.

„Traseele sunt de 10 ori mai grele”

Mulți dintre fanii emisiunii sunt de părere că Raluca Dumitru, vedeta care a intrat în concurs în același timp cu Irisha, era cea care merita să fie eliminată, pentru că nu aduce puncte și pentru că nu este o persoană demnă de laudă din niciun punct de vedere. Cu toate acestea, fosta concurentă a emisiunii nici nu a avut parte de voturile celor de acasă, pentru a rămâne în concurs atât de mult pe cât spera ea.

Drumul spre casă al Faimoasei a fost unul plin de peripeții, iar despre toate acestea le-a vorbit și fanilor de pe social media, care au fost alături de ea. După un zbor lung și greu, ea a ajuns acasă și chiar în aeroport a fost așteptată de câțiva oameni dragi și a dat primele declarații despre emisiunea Survivor România, de la Kanal D, unde susține că este mult mai greu decât se poate vedea din fața televizoarelor.

 

Irisha, primele declarații după ce a ajuns în România: "De acasă se vede mai ușor"

Greu. De acasă se vede mai ușor. În momentul în care am plecat am zis că dacă-i așa cum se vede la televizor sigur o să fie nu neapărat ușor, dar mediocru ca si tot…când am ajuns acolo, mi-am dat seama că traseele sunt de 10 ori mai grele, că trebuie să depui mult mai mult efort fizic decât se vede la televizor. Pe eliminarea mea nu pot să dau vina pe cineva în persoană, dar a fost o strategie categoric, drept urmare s-a votat..am fost propusă spre eliminare și am ieșit. Nu vreau să învinuiesc pe nimeni, eu am dat tot ce-am putut, s-a văzut pe trasee…dar dacă săptămâna asta sau cea care urmează, fetele nu vor aduce puncte, o să taxez băieții care m-au votat”, a povestit Faimoasa.