A trecut o săptămână de când Irisha a ieșit din competiția Survivor România, iar recent s-a întors în țară și a dat o serie de declarații uluitoare despre foștii ei colegi. Mai mult de atât, le-a spus tuturor ce anume a discutat cu rivalul ei, Zanni, înainte de a pleca acasă. Vedeta a fost nevoită să plece, deoarece colegii ei nu au mai vrut ca ea să facă parte din echipa lor, neconsiderând-o potrivită, deși era una dintre fetele care aduceau cele mai multe puncte din concurs.

Irisha, momentul adevărului în direct

În plus, Irisha este dezamăgită de felul în care Faimoșii s-au comportat cu ea și crede că unora le-a fost frică de faptul că ar putea ajunge până în finală și să câștige marele premiu. Irina Ceban a mărturisit că a purtat o discuție despre finala concursului cu Zanni și i-a explicat tânărului că ea nu a mers acolo pentru a-i fura lui marele premiu, dar nu s-ar supăra nici dacă acest lucru s-ar întâmpla.

Fosta concurentă de la Survivor România s-a înțeles bine cu toată lumea, mai puțin cu Sebastian Chitoșcă și cu Zannidache, persoanele despre care a spus că au anumite strategii, cu care ea nu era de cele mai multe ori de acord șu nu pentru că nu își dorea să câștige. Crede, de asemenea, că sinceritatea sa a fost un dezavantaj, pentru că în momentul în care a început să le zică în față tot ceea ce credea despre, atitudinea Faimoșilor față de ea s-a schimbat.

Irisha, mesaj pentru Zanni după ce a părăsit Survivor România: „N-am venit să-ți iau premiul”

„Eu am simțit-o greu. M-am străduit să fiu foarte puternică, în primul rând psihic. E foarte greu să nu mănânci, dar cel mai greu este psihic. Personal nu m-am lovit niciodată de astfel de alianțe, startegii, la ce nu te gândești, la aia să te aștepți. Dormi pe podea și mă dureau oasele groaznic. Te trezești de dimineață, nu mănânci nimic… Mai repede m-am obișnuit cu lipsurile, cu răutățile mie îmi e foarte greu. Eu n-am venit să iau succesul. I-am zis și lui Zanni că eu n-am venit să ți iau premiul, dar dacă mi-l dai…”, a declarat Irisha.