Irisha și Raluca Dumitru au intrat în competiție în același timp. Cea din urmă se află încă în Republica Dominicană, în timp ce fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost eliminată săptămâna trecută. Vedetei i-a părut foarte rău că a fost nevoită să plece atât de devreme și regretă și faptul că Faimoșii nu au apreciat faptul că aducea puncte pentru echipa sa, spre deosebire de rivala sa care nu a fost atât de bună precum ea.

„Eu nu mi-am dorit să intru în gura Ralucăi”

La început, Irisha a reușit să îi cucerească pe colegii ei, dar lucrurile au început să schimbe pe parcurs. Ea este de părere că aceștia au început să își schimbe părerea despre ea, în momentul în care a sărit în apărarea Elenei Marin, după o ceartă pe care o avusese cu Zanni și în urma căreia a început să plângă.

Pe de altă parte, Raluca Dumitru a știut cum să le intre pe sub piele colegilor ei, iar despre acest subiect a vorbit chiar Irisha, imediat după ce a ajuns în țară. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Faimoasa a specificat faptul că ea nu a vrut niciodată să e certe cu colega sa, pentru că ea făcuse deja o alianță cu băieții și era conștientă că acest lucru nu ar fi fost deloc în avantajul ei, așa că s-a abținut să îi spună ceva, deși și-ar fi dorit. Mai mult de atât, ea își împărțea porțiile de mâncare cu ceilalți, iar din  punctul Irishei de vedere acest lucru compensa faptul că nu aduce puncte pentru echipa sa.

 

„Eu nu mi-am dorit să intru în gura Ralucăi. Ea făcuse alianță cu băieții, cum putea să zică ceva rău de Zanni, de Sebi. Erau în același grupuleț. Nu mi s-a părut că Culiță face parte dintr-un grup. D-aia am simpatizat cu el. E imparțial”, a povestit Irisha.

Irisha, dezvăluiri incendiare despre Raluca Dumitru! Cum le-a intrat vedeta pe sub piele Faimoșilor: „Eu nu mi-am dorit să..."

 „Raluca împărțea mâncarea cu ei. Dacă nu aducea puncte, ea încerca să compenseze cumva”, a mai spus ea.