Irisha și Culiță Sterp s-au apropiat destul de mult în cadrul competiției Survivor România. Vedetei i-a plăcut de acesta că nu făcea partea din niciun grup și că putea vorbi cu el deschis de fiecare dată. Ea a vrut să se înțeleagă bine cu toată lumea și să nu intre în certuri, dar acest lucru nu a fost posibil pentru prea mult timp, mai ales după ce a sărit în apărărea Elenei Marin. Acela a fost momentul în care colegii ei și-au schimbat părerea despre ea și au considerat-o rivala lor.

„Plângea de rupea”

La intrarea lor în competiție, Raluca Dumitru a făcut o serie de afirmații despre Faimoasă, despre care ea a spus că sunt doar niște minciuni și că nu a afirmat niciodată așa ceva. Ei bine, se pare că ea i-a fi povestit colegei sale, în avion, că l-ar plăcea pe Culiță Sterp și nu s-a putut abține să nu vorbească despre acest lucru în cadrul uneia dintre ediții.

Irisha a luat foc, când a auzit ce a putut spune vedeta despre ea și nu îi vine să creadă că s-a ajuns până acolo, având în vedere că nu au purtat o astfel de discuție. În plus, se pare că ea și Culiță Sterp s-au înțeles puțin mai bine, pentru că s-au avut ca frații, iar fosta concurentă era mereu acolo lângă el, când simțea nevoia să discute despre problemele sale, despre partenera sa de viață de care îi este extrem de dor și care va naște în curând, dar și despre Faimoși. Invitată într-o emisiune TV, Irina Ceban a vorbit despre un moment pe care oamenii nu l-au văzut la televizor și care îl are în prim plan pe îndrăgitul manelist.

 

Irisha, adevărul despre Culiță Sterp! Faimosul a trecut prin clipe de coșmar: „Plângea de rupea”

„S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță. Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi.  Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea (n.r- Culiță). Îți dai seama cum e să stai în mediul ăla, iar acasă soția ta stă să nască. E mult prea mult, e foarte sensibilă situația asta”, a povestit vedeta.