Drumul Irishei din Republica Dominicană către România nu a fost deloc unul ușor. Fosta concurentă de la Survivor a ajuns în țară, după ce zilele trecute a fost eliminată din competiția, în urma voturilor pe care le-a primit din partea celor mai mulți dintre colegii ei. Ea a regretat faptul că a fost nevoită să plece atât de repede, pentru că se considera o femeie puternică și avea încredere că va ajunge până aproape de finală sau chiar în finală.

Irisha: „Am decolat, părea că totul o să fie ok”

Ei bine, planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din junglă, pentru că Faimoșilor nu le-a fost deloc drag de ea, deși la început s-au înțeles de minune. Ea este de părere că aceștia și-au schimbat total atitudinea față de ea, în momentul în care i-a luat apărarea Elenei Marin, în urma unor discuții aprinse pe care le avusese cu băieții. Irishei nu i s-a părut nimic greșit, dar gestul ei nu a fost văzut cu ochi buni de ceilalți.

Nu a avut ghinion doar în concurs, ci și în drum spre casă, unde i s-au întâmplat tot felul de lucruri despre care le-a vorbit urmăritoorilor săi. Irisha s-a confruntat cu probleme serioase, dar din fericire a reușit să ajungă cu bine în țară, deși a rămas cu o serie de amintiri neplăcute și spune că a fost groaznic și chiar nu se aștepta ca tocmai ei să i se întâmple una ca asta.

„Am trei zboruri. Primul este de 9 ore, e avionul plin, am încercat să-mi iau loc lângă ieșirile de urgență ca să am loc pentru picioare pentru că sunt foarte înalta și mi-e greu pe avion, dar n-am găsit și asta e”, spunea ea înainte să ajungă în țară.

Irisha a revenit în România! Ce a pățit vedeta în drum spre casă: "A început un mare scandal"

„Nu mai pot. În sfârșit, în aeroport, la o masă decentă, fără oameni nebuni lângă mine. Așa zbor cu năbădăi eu n-am mai avut de cel puțin 5-6 ani. În afară de faptul că am avut turbulență mare, ceea ce deja nu mă sperie că m-am obișnuit, am rugat băiatul de la check in, din Santo Domingo, de unde am plecat, să-mi dea un loc cu celelalte două libere dacă se poate și a făcut posibilă această treabă. Am decolat, părea că totul o să fie ok, până în momentul în care a venit un tip la mine și îmi făcea semn că vrea să stea lângă mine la geam și încercam să-i explic și a început să fie insistent și mi-am dat seama că este beat. A fost groaznic! Nu eram singura pe care o deranjase. A început un mare scandal pe partea din spate a avionului și a trebuit să mute persoanele care erau lângă el, un pasager lângă mine și n-am putut să dorm, evident. Alt moment ar fi că altă pasageră a vomit jumătate de drum și va dați seama că nu e plăcut. Empatizez cu situația, dar mirosea foarte urât. Ce zbor!”, a mai povestit Irisha.