Fanii Irinei Rimes au intrat în panică, după ce vedeta a dat de înțeles că s-ar fi mutat definitiv în Franța. Mulți dintre ei o iubesc atât de tare, încât o vor acasă. Altora le este dor de muzica ei și au refuzat din prima ideea că artista lor preferată a ales să locuiască în Paris. Văzând și auzind atât de multe pe seama acestui subiect, cântăreața a decis că este vremea să clarifice întreaga situație, ca să nu mai existe niciun semn de întrebare și pentru ca toată lumea să se liniștească.

Irina Rimes nu a mai suportat zvonurile false

Luna trecută, frumoasa vedetă a postat o serie de Story-uri în care și actualul ei partener de viață au închiriat un apartament și l-au decorat după bunul lor plac. Acesta se află în capitala Franței, ci nu în București așa cum a sperat multă lume. Astfel că după ce au aflat adevărul, oamenii au crezut că Irina Rimes se mută pentru totdeauna într-o țară străină, deși ea nu declarase nimic în acest sens.

La câteva zile după ce tot felul de zvonuri legate de mutarea sa au circulat pe internet, artista a decis să spună pe contul ei de Instagram întregul adevăr. Din câte a povestit chiar ea, nu s-a mutat definitiv acolo, ci doar lucrează la noul ei album, care speră fanii ei să fie gata cât mai repede, atât pentru a reveni acasă, cât și pentru faptul că le este dor de o nouă piesă din partea ei.

Irina Rimes nu s-a mutat definitiv în Franța! Ce a declarat artista: ”Hai să clarificăm ceva... ”

”Hai să clarificăm ceva. Nu m-am mutat de tot în Franța, mă întorc acasă la un moment dat, când o să-mi iau bilet de avion. Sunt multe proiecte care așteaptă. Urmează să lansez un album care se numește ”Acasă”. Nu știu de unde, nu am spus asta.”, a povestit Irina Rimes la Story, în acest weekend.