Irina Deaconescu obișnuia să fie foarte activă pe rețelele sociale și posta aproape zilnic conținut pentru cei care stau cu ochii pe ea. Vedeta a avut o perioadă de câteva zile în care a lipsit complet de pe Instagram. Tocmai din acest motiv, câteva persoane au început să își facă griji serioase pentru ea, dar și pentru starea ei de sănătate.

Irina Deaconescu: “S-a întâmplat ceva cu mine“

Iubita lui Cristian Manea le-a povestit zilele trecute fanilor cum a crezut că își va pierde viața și că nu va avea nicio șansă să scape. Ea stătea în cadă, moment în care a început să se simtă rău și a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Ambulanța a venit la fața locului în aproximativ jumătate de oră, iar vloggerița a primit toate îngrijirile necesare.

Cei care o îndrăgesc pe vedetă au stat cu sufletul la gură să vadă cum se mai simte, dar ea a decis să ia o pauză de la rețelele sociale. Ei bine, se pare că și-a revenit complet după episodul de zilele trecute, dar a avut parte de alte probleme. Irina Deaconescu a răcit puternic și a crezut că s-a infectat cu coronavirus.

Din fericire, nu este vorba despre asta, ci doar despre o simplă răceală. Se pare că nu a fost în stare să se mai ocupe și de postatul pe rețelele sociale, dar și-a luat revanșa față de fanii ei. Iubita lui Cristian Manea se simte din ce în ce mai bine, așa că fanii trebuie să stea liniștiți.

Irina Deaconescu, motivul pentru care a lipsit de pe Instagram: “S-a întâmplat ceva cu mine“

„S-a întâmplat ceva cu mine, dar mă  rog pentru că nimeni n-a întrebat, vă spun ce s-a întâmplat. Pentru că interesul mare, trebuie neapărat să vă spun ce s-a întâmplat. Fata asta a răcit extraordinar de tare. Băi, rău, rău, cu nas înfundat, durere în gât groaznică. Din fericire nu a fost Covidel. Speram să nu fie Covidel și n-a fost Covidel. Astăzi mă simt mai bine.”, a explicat vedeta.