Actriţa Ioana Ginghină  a ieșit public cu noi declarații. Aceasta este printre cei mai talentați artiști din România, care au reușit să plece de jos și să obțină, prin multă muncă, absolut tot ce își doresc. Chiar dacă au existat foarte multe restricții pe timpul pandemiei de coronavirus, Ioana a avut grijă de afacerile sale și a reușit să răzbească. Vedeta a vorbit despre cel mai important proiect al său pe care l-a desfășurat recent.

Mai exact, vedeta a anunțat că inventat un nou joc pentru copii, Tisha şi jucăriile, care poate fi folosit ca alternativă la gadgeturi, în momentul în care părinții nu mai au idei pentru copii. Perioada pandemiei a făcut ca părinții să stea mai mult acasă cu copiii, iar necesitatea de activități interactive a fost foarte mare.

ioana-ginghina
ioana-ginghina

„«Tisha şi jucăriile» este un alt copil al meu, un nou proiect şi, totodată, cea mai potrivită modalitate de a sărbători aniversarea a 9 ani de activitate MiniArt Show. Tisha şi jucăriile este, de fapt, un board game care poate avea şi un suport audio, un spectacol muzical la cutie, plin de provocări pentru întreaga familie.

Obiectivul meu a fost să realizez un produs unic pe piaţă, pentru care am primit deja review-uri încurajatoare”, a declarat Ioana Ginghină despre noul său proiect, citată de Libertatea.

Tot mai mulți copii dependenți de internet

În momentul în care a decis să inventeze jocul, Ioana Ginghină s-a gândit la copiii dependenți de tehnologie, care par să nu mai dorească nimic în afară de telefoane sau laptopuri, ori tablete. Ioana Ginghină este de părere că aceste obiceiuri pot fi schimbate complet, în așa fel încât locul lor să fie luat de activități creative, care să implice în dialog și joc atât copiii, cât și părinții, pentru a asigura o mai bună comunicare în familie.