Bădălău a vorbit despre motivele pentru care el și Bianca și-au spus Adio. Întrebat dacă Bodi este de vină, acesta a vorbit foarte sincer despre tot ce are legătură cu afaceristul din Mediaș, care i-a fost și soț Biancăi Drăgușanu. ”Nu au contat pentru mine întâlnirile ei cu Alex Bodi”

După ce jurnaliștii de la Cancan au prezentat la un moment dat clipa în care Alex Bodi s-a dus peste Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu la restaurant, în timp ce aceștia luau prânzul, situația între aceștia a degenerat. Alex Bodi s-a dus la masă la Bianca și Bădălăău cu scopul de a lămuri acuzațiile pe care blonda i le-a adus. Bodi i-a spus lui Bădălău că Bianca ar fi inițait întâlnirile și că l-ar fi mințit în ceea ce privește relația ei actuală. Mai mult, Bodi susține că s-a întâlnit cu Bianca pe ascuns chiar și la hotel. Acesta are ca dovadă un rozariu uitat de Bianca la el. Se pare că acest lucru, dar și toate certurile dintre Bianca și Bodi ar fi făcut ca Bădălău să se sature. În prezent, acesta s-a despărțit definitiv de Bianca, iar apoi a făcut declarații în acest sens. Întrebat dacă Bodi este motivul pentru care a ales să îi spună Biancăi ADIO, acesta a răspuns sincer.

Bădălău a dat-o uitării pe Bianca

Gabi Bădălău  povestește că nu ar fi fost deranjat de întâlnirile recente ale Biancăi cu fostul ei soț. Fanii, însă, cred cu tărie că acest lucru a cântărit mult în despărțirea dintre afacerist și fosta prezentatoare TV. Totodată, Gabi Bădălău nu vrea să mai vorbească despre fosta lui relație, ci vrea să se axeze pe creșterea și educația copiilor săi.

bianca bodi si badalau
bianca bodi si badalau

Eu am avut încredere în Bianca. Nu au contat pentru mine acele întâmplări neplăcute pentru ea (n.r. întâlnirile cu Alex Bodi). Nu mă interesează subiectul. Nu contează pentru mine asta. Nu mă interesează. E cel mai bun lucru în momentul ăsta pentru mine. Dacă am ales să fac pasul ăsta și să spun cu subiect și predicat lucruri, înseamnă că-mi asum. Pentru mine contează foarte mult ce spun copiii mei, familia mea, apropiații mei. Mi-e greu să vorbesc, nu vreau și încerc să fiu optimist, să mă gândesc la viitorul copiilor”, a mai spus Gabi Bădălău.