Inna a reușit să își uimească toți fanii din mediul online după ce le-a prezentat, cu ajutorul unor fotografii, care este noul ei hobby. Pe mulți dintre aceștia i-a lăsat fără replică.  Artista s-a fotografiat în timp ce se dădea cu un longboard. Este tot un skateboard care se deplasează mult mai rapid față de cel clasic. Aceasta pare extrem de încântată de noua achiziție.

Heyooooo! Nu uită că niciodată nu e târziu să descoperi noi pasiuni. Poate înveți să te dai pe longboard! Why not? Haide! Acum e de neprețuit!”, a scris Inna lângă una dintre imaginile postate pe Instagram.

Inna, fericită alături de Deliric

Inna a recunoscut încă de anul trecut că relația sa de dragoste cu artistul Deliric este una adevărată. Cei doi s-au ferit mult timp și au ascuns relația de ochii lumii, însă la un moment dat au apărut în tot mai multe locuri împreună. Inna a decis să nu spună o perioadă, deoarece aceasta nu este genul de artist care să își expună de fiecare dată viața publică.

2020 mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling”, a declarat ea pentru Viva.ro.

Deliric, pe numele sau real Răzvan Eremia, este un cântăreț extrem de îndrăgit și deține brand-urile PORC și FACEM Records, casă de discuri independența de rap.

Artistul și-a compus propriile versuri și a dezvoltat o pasiune pentru muzică încă de mic. În clasa a IX-a și-a făcut o trupa de muzică, însă proiectul acestuia nu a durat prea mult timp. Acum, Deliric se ocupă foarte mult de brandurile sale și petrece timp prețios alături de Inna. Cei doi par mai fericiți de la o zi la alta.