Loredana Chivu a traversat un adevărat coșmar. Blondina a fost la un pas să își piardă viața după ce a fost găsită inconștiență în propria locuință. Blondina a povestit îngrozită cele întâmplate.Fosta dansatoare este recunoscătoare acum că a medicii au stabilizat-o și au descoperit ce afecțiunea gravă are.

Familia vedetei a chemat salvarea

Loredana Chivu este una dintre cele mai apreciate dansatoare de manele din România. Recunoscută pentru trupul ei tras prin inel și pentru mișcările inconfundabile, blondina nu mai are nevoie de nici o prezentare oriunde ar merge.

Loredana adoptă și un stil vestimentar extrem de sexi, care i se potrivește de minune, dar care i-a făcut un deserviciu din punct de vedere al sănătății. Vedeta s-a trezit cu dureri crunte din cauza cărora a căzut într-o stare de inconștiență. Familia blondinei a fost nevoită să cheme salvarea pentru a-i acorda primul ajutor.Loredana a povestit îngrozită despre cele ce i s-au întâmplat.

„Astăzi, când m-am trezit, am avut dureri foarte puternice, extrem de puternice. Am stat așa timp de patru ore, după care familia mea a hotărât să cheme salvarea pentru că nu eram prea conștientă. Până să vină salvarea, pentru că a durat ceva timp, undeva la 50 de minute, din ce știu de la apropiații mei, am fost cumva într-o stare de inconștiență. M-am trezit în momentul în care cei doi medici de la ambulanță au intrat la mine în casă și m-au întrebat ce am.”, a declarat fosta asistentă tv.

Nu este primul episod în care Loredana este într-o situație critică legată de starea fizică. În trecut, focoasa blondină a încercat să se sinucidă luând un pumn întreg de pastile. Sub aceeași stare trasă la indigo, inconștientă, Loredana a fost salvată de medici. La vremea respectivă, fosta asistentă suferea de depresie din cauza problemelor amoroase cu fostul ei iubit, Mihai Colesnicov.

A rupt prietenia cu „sora ei”

Loredana nu a avut niște zile ușoare. Blondina a pus capăt prieteniei ei la cataramă cu o altă bombă a showbiz-ului pe care o considera sora ei, Simona Trașcă. Cele două nu vor să mai audă una de cealaltă însă nu au dorit să divulge motivul din cauza căruia ar fi ajuns într-o astfel de situație.

Înfiorător! Loredana Chivu la un pas să își piardă viața! Medicii au intervenit de urgență!

Cele două au fost plecate alături de alte prietene printre care și Ana Maria Mocanu în Dubai. Chiar dacă din imaginile postate pe rețelele de socializare, divele s-ar fi distrat pe cinste făcând aroganță după aroganță, lucrurile se pare că au început să scârțâie între cele două încă de acolo.