Alex Bodi și Vica Blochina, sunt mai apropiați ca niciodată. Cei doi, alături de alți prieteni comuni, au avut parte de o petrecere pe cinste zilele trecute. La petrecere, printre cântăreții invitați a fost și Sorinel Puștiu. Acesta a fost alături de petrecăreți și a încins atmosfera. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu s-a putut abține și a început să dea dedicații. Acesta i-a dat dedicații chiar Vicăi Blochina. Și asta nu este tot. Pentru a ieși și mai mult în evidență, fosta balerină s-a filmat goală.

Alex Bodi, dedicații cu bani pentru Vica Blochina la Sorinel Puștiu

Se poate observa foarte ușor fix acel moment în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu se duce la Sorinel Puștiu ca să-i dedice o melodie Vicăi Blonchina. Momentul a fost  a fost înregistrat chiar de aceasta. Alex Bodi i-a întins manelistului una sau două bancnote de 50 de euro și a arătat cu mâna dreaptă spre Vica Blochina. Gesturile și mimica lui au fost analizate de internauți, iar mulți cred că, de fapt, între cei doi s-ar fi aprins o flacără a iubirii.

A doua zi, Vica Blochina s-a relaxat la terapie Aceasta s-a fotografiat complet goală, spre bucuria admiratorilor ei! Mai mult, se pare că cei doi ar petrece timp împreună și în secret, potrivit unor surse din anturajul celor doi. Momentan, relația lor nu a fost confirmată, însă toți cei din jurul lor cred că este doar o chestiune de timp.

alex-bodi-dedicatii-cu-bani-pentru-vica-blochina
alex-bodi-dedicatii-cu-bani-pentru-vica-blochina

Vica Blochina, primele declarații după ce s-a spus că a început o relație cu Bodi

Noi ne știm, suntem prieteni și mi-a părut bine să-l revăd, dar nu am nicio treabă cu el. Am ieșit la masă aseară cu prieteni comuni. Noi ne-am mai văzut de multe ori, dar nu se pune problema de așa ceva”, a mărturisit femeia, pentru jurnaliștii de la Cancan, în urmă cu patru zile.