Sunt clipe de fericire de neprețuit pentru Laura Micovschi și bărbatul din viața sa. Cei doi au devenit astăzi părinți. Mai mult, aceștia s-au gândit deja ce nume vor pune copilului lor.

Laura Micovschi a devenit mămică

Data de 8 aprilie 2021 rămâne pentru Laura Micovschi cel mai frumos moment din viața sa. Aceasta a adus pe lume un băiețel. Femeia a născut prin operație de cezariană. Micuțul bebeluș s-a născut la ora 11:05. El a avut o greutate de 3,720 de grame. Nașterea a fost una cu succes, iar bebelușul și proaspăta mămică sunt sănătoși și în afara oricărui pericol.

Prezentatoarea emisiunii “Star Magazin” și soțul său au decis ca fiul lor să se numească Vladimir. Acesta este un nume destul de utilizat în ultima perioadă.  Pentru ei, alegerea nu este una la întâmplare, ci are o semnificație specială. La puțin  timp de la naștere, bebelușului i-au fost recoltate celule stem, pentru că vedeta și partenerul ei de viață și-au dorit să își ia toate măsurile de precauție.

Laura Micovschi
Laura Micovschi

Înainte de a naște, prezentatoarea TV s-a plimbat foarte mult. Aceasta a mers în parcuri, alături de soțul său. De altfel, frumoasa femeie de televiziune nu a ezitat să publice și câteva fotografii înainte de naștere. Înainte să nască, ea a ținut să transmită și un mesaj prin care să povestească tot ce simte. Vedeta a trecut prin emoții greu de stăpânit chiar și înainte de a naște. Pe data de 18 martie, Laura Micovschi a transmis un mesaj de-a dreptul impresionant.

Bebe. Al meu. Mă emoționez tare ușor zilele astea și vărs câte lacrimă, din orice. Mă emoționează cel mai tare gândul ca in curând te voi ține în brațe. Oare voi fi o mama bună?! Nu e teamă, sunt emoțiile anilor în care te-am așteptat, ne-am rugat să vii și am visat la ziua în care te vom ține în brațe. Și acea zi e tot mai aproape… Mami și tati sunt aici! ?” este mesajul scris de Laura Micovschi pe contul său de Instagram.