Prezentatoarea de la Kanal D este considerată una dintre cele mai arătoase prezențe din showbiz-ul românesc. Vedeta are foarte mare grijă de aspectul său fizic. Pe lângă alimentația strictă, aceasta nu ratează antrenamentele din sala de sport. Mai mult decât atât, șatena, în vârstă de 34 de ani, are și un antrenor personal care o ajută să își întrețină trupul perfect tonifiat.

Pe lângă acest aspect, vedeta din Oradea este toată ziua prin saloanele de înfrumusețare din nordul Capitalei. După ce, mai mult timp a apelat la vopseaua blondă, aceasta este, în prezent, șatenă, alegând, totodată, în urmă cu ceva timp, să opteze pentru o tunsoare foarte scurtă.

Prezentatoarea de la Bravo, Ai Stil a simțit nevoia de o schimbare de look

Colega de platou a lui Maurice Monteanu, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu a arătat astăzi, pe contul ei de Instagram, că și-a schimbat felul în care își aranjează părul. În câteva Instastory-uri, vedeta le-a povestit urmăritorilor ei că și-a făcut bucle, o coafură neobișnuită stilului ei.

„Musai trebuia să fac story-ul acesta, era imposibil. Astăzi mi-am schimbat una, alta, de fapt aseară mi-am făcut niște bucle și nu puteam să ratez să nu fac niște story cu bucle și mi-am schimbat stilul de machiaj, mare schimbare ce am făcut. M-am dat cu rimel și pe genele de jos. Musai trebuia să mă arăt, să mă laud, să zic ceva despre treaba aceasta, că așa suntem noi, femeile, când facem schimbări, ne place să fie observate schimbările respective. Dacă nu sunt observate, putem noi să atragem atenția asupra lor.”, a povestit Ilinca Vandici pe Instastory.

Sexy-prezentatoarea s-a îndreptat și astăzi către salonul preferat unde a avut parte de foarte mult răsfăț. Aceasta și-a împrospătat manichiura, alegând o culoare nude pentru unghiile sale și s-a bucurat de o câteva ore de relaxare, la spa. Ilinca Vandici s-a răsfățat cu loțiuni luxoase, împărtășind aceste momente cu fanii săi.