Șatena a avut parte de o surpriză neplăcută și neașteptată. Ilinca Vandici și-a obișnuit publicul cu zâmbetul său larg, prezentatoarea fiind o persoană extrem de veselă și pozitivă. Rare sunt momentele când vloggerița nu este surprinsă într-o stare bună și energică. Ceva i-a șters zâmbetul de pe buze chiar astăzi. Vedeta a primit vestea că vacanța pe care o plănuise în urmă cu ceva timp, va fi anulată.

Ilinca trebuia să plece în Zanzibar zilele viitoare. O decizie de ultim moment din Olanda, țara în care prezentatoarea de la Bravo, Ai Stil! avea escală, a apărut pe neașteptate. În țara lalelelor, pandemia de coronavirus a impus suspendarea zborurilor în proporție de aproape 100%. Această veste a supărat-o foarte rău pe moderatoarea de la Kanal D.

„Am avut astăzi o zi groaznică! Trebuia să plec în Zanzibar în vacanță și nu știu, în acest moment, dacă mai este posibil să plec sau nu pentru că aveam escală în Amsterdam și pentru că Olanda, în proporție de 90 și ceva la sută, va anula toate zborurile (…) Deci, nu știu dacă mai plec în vacanță”, a povestit vedeta pe Instastory.

Ilinca Vandici, în căutarea de noi soluții

Supărarea vedetei a atins, astăzi, cote maxime. Vedeta a încins telefonul mobil, încercând să găsească o variantă de a nu pierde șansa de a pleca în vacanța mult dorită. Se pare că, încă nu s-ar fi găsit o soluție. Spre nemulțumirea șatenei, nu se poate schimba zborul, pentru a ocoli țara care a interzis decolarea și aterizarea aeronavelor pe teritoriul său. Situația este încă incertă.

„Am stat toată ziua pe telefoane, doar, doar găsim altă variantă sau schimbăm locația de vacanță. Deocamdată nu știu nimic. E posibil să nu mai plecăm, e posibil să plecăm în altă parte, e posibil să plecăm altă dată. Sunt supărată foc”, a mărturisit Ilinca Vandici.