Ilie Năstase și Ioana sunt din nou protagoniștii unui scandal de proporții în lumea mondenă din România. Totul a pornit din momentul în care aceasta a primit un buchet de flori imens. Se pare că florile sunt de la Nick Rădoi.

Ilia Năstase a răspuns celor văzute chiar pe rețelele de socializare. Acesta a răbufnit, fără să țină cont de faptul că este o persoană publică.  Ioana Năstase a vrut să-și impresioneze fanii cu uimitorul buchet pe care l-a primit, iar Ilie Năstase nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu de toată minunăția.

Ioana Năstase a primit un buchet de flori format din zeci de trandafiri albi, iar în centru un trandafir mov. Vedeta a fotografiat buchetul și a postat imaginea pe rețelele de socializare, fără să spună clar de unde îl are. Ilie ar fi văzut imediat postarea.

Cum a reacționat Ilie Năstase

Ioana Năstase a primit un buchet uriaș de trandafiri, l-a fotografiat și a publicat imaginea pe Facebook. Fanii i-au lăsat o mulțime de comentarii de laudă și de admirație pentru cel care a decis să îi facă un astfel de cadou Ioanei.

Ilie-Nastase-ioana
Ilie-Nastase-ioana

Unul dintre internauți a lăsat un comentariu în care spunea că cel care i-a oferit buchetul uriaș de flori este nimeni altul decât Nick Rădoi. Ilie Năstase, imediat cum a văzut comentariul, a reacționat în mediul online. Acesta a avut o reacție dură.

De unde știi? Ai trecut și tu prin patul lui, să primești diamante și cereri în căsătorie?”, a scris Ilie Năstase pe Facebook.

După ce Ilie Năstase a răbufnit în mediul online, Ioana Năstase a șters comentariul. Cei doi sunt în prezent în plin proces de divorț, fiind mai mult decât siguri că nu mai au nimic de împărțit. Între timp, Ioana pare că își reface deja viața.