Christina Ich și Alex Pițurcă sunt într-o vacanță luxoasă în Seychelles – oficial Republica Seychelles – o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa, în nordul Insulei Madagascar. Cei doi logodnici și-au făcut foarte multe fotografii și Insta Story-uri și le-au publicat pentru a fi apreciate de urmăritorii lor din mediul online. Aceștia par mai fericiți ca niciodată. Mai mult, Alex Pițurcă este cel care de data aceasta a reușit să uimească pe toată lumea cu declarațiile sale. Pițurcă a transmis că vrea să își schimbe cariera. Cristina Ich a fost în al nouălea cer atunci când a auzit, iar fanii au reacționat la fel.

Alex Pițurcă: “Voi fi influencer”

În una din serile din vacanță, când au mers să ia cina, fostul fotbalist a făcut un anunț pe contul de Instagram al femeii pe care o iubește. Acesta a declarat că vrea să îi urmeze cariera Cristinei Ich.

Voi fi influencer de acum încolo”, a spus Alex, în glumă.

Ei bine, mulți dintre apropiații și susținătorii lui Alex Pițurcă nu l-au crezut și l-au sfătuit să nu concureze împotriva Cristinei, deoarece aceasta are mai mult succes în mediul online. Cei doi s-au amuzat teribil pe acest subiect.

Cu cei doi logodnici și-au petrecut vacanța pe o plajă extrem de frumoasă. Aceștia au decis să uite pentru o scurtă perioadă de toate grijile și să plece în vacanță. Cristina Ich și Alex Pițurcă sunt un cuplu puternic, care a reușit să treacă peste multe greutăți, inclusiv peste infidelitate. Acum un an, Ich povestea în mediul online cum a fost înșelată de Pițurcă Junior. Cu toate acestea, ea l-a iertat și a rămas împreună cu el. Cei doi au împreună și un fiu, pe Noah, cel care poate i-a ținut împreună în tot acest timp, sau pur și simplu, Cristina are puterea de a ierta infidelitatea.