Culiță Sterp este unul dintre participanții de anul acesta, de la Survivor România. Deși nu a ieșit niciodată preferatul publicului, în țara noastră sunt mii de oamenii care îl susțin și care îl apreciază pentru evoluția sa în competiție. Unul dintre cei mai susținători de-ai săi este nimeni altul decât fratele său, Iancu Sterp. Sezonul trecut el a fost unul dintre concurenții emisiunii și a avut mari șanse de a se întoarce acasă cu marele premiu, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Iancu Sterp, un frate de nota 10

Anul acesta, el și familia și-au pus toate bazele în el și speră ca el să fie marele câștigător al concursului, dar lupta este strânsă, iar Jador este unul dintre rivalii săi din concurs și mai presus de asta, a ieșit timp de câteva săptămâni la rând preferatul celor de acasă.

Mamei lui, surorilor, fratelui său, dar și partenerei sale le este tare dor de el, iar recent Iancu Sterp a făcut o postare pe contul de Instagram al artistului, unde i-a transmis acestuia un mesaj extrem de emoționant, la care internauții au reacționat imediat. Aceștia i-au transmis și ei imediat toate gândurile lor bune și au fost impresionați de cele spuse de artist.

Fostul concurent de la Survivor a postat o imagine mai veche cu acesta, iar fanii au înroșit butonul de like în doar câteva minute. Iancu speră ca fratele său se întoarcă acasă învingător și are toată încrederea că se va întâmpla asta. În plus, tot el este și cel care îi administrează manelistului conturile sociale pe care acesta le deține și are grijă ca el să fie activ tot timpul și să comunice cu fanii lui, care stau zilnic cu ochii pe el.

Iancu Sterp îi duce dorul fratelui său plecat la Survivor România! Fostul concurent a emoționat pe toată lumea / FOTO

„Am un frățior de care mi-e tare dor ❤️( mai veche poza ) . Te așteptăm acasă campionule dar câștigător nu altfel !!!🌴🔥”, i-a transmis Iancu Sterp fratelui său mai mare, căruia îi simte lipsa.