Iancu Sterp a fost unul dintre concurenții de anul trecut de la Survivor România, emisiunea preferată a românilor. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor, a ajuns până în finală, dar nu s-a întors acasă cu marele premiu. Fratele lui Culiță Sterp, știind mai bine cu merg lucrurile în competiție, a făcut un vlog special pentru fanii săi, în care a vorbit despre eliminarea Anei Porgras din concurs, care a șocat o țară întreagă. În plus, a adus în discuție și petiția pe care au făcut-o fanii fostei gimnaste, pentru ca ea să revină și a declarat că nu se va întoarce, pentru că acelea sunt regulile jocului și trebuie respectate.

„M-am enervat destul de tare”

Mai mult de atât, el le-a spus fanilor Anei Porgras că nu trebuie să fie supărați nici pe Jador, nici pe nimeni altcineva pentru plecare vedetei, ci doar pe producătorii emisiunii de la Kanal D. Din punctul lui de vedere, voturile nu sunt corecte, iar ea a fost eliminată, pentru că producătorii s-au gândit că dacă ea va pleca, Zanni va porni un război cu Jadir, mai ales că el și fosta concurentă aveau o legătură specială. Mai mult de atât, a declarat că oamenii nu își doresc decât rating, iar plecarea ei le-a adus și le va aduce în continuare multe vizualizări.

 „M-am enervat destul de tare pentru ceea ce se întâmplă acolo, pentru că se întâmplă foarte multe nedreptăți, despre care voi, oamenii de acasă, nu știți, iar eu nu mai pot să tac (…) E momentul să vă spun exact despre ce este vorba acolo și pe cine merită să fiți supărați pentru nedreptățile de la Survivor. În urma eliminării Anei Porgras, toată țara s-a revoltat. Unii au făcut chiar și o petiție pentru a o aduce înapoi”, a povestit Iancu Sterp.

A făcut aceste declarații pe canalul lui de YouTube, cu riscul de a și-i pune în cap pe cei de la Kanal D, dar el ține cu dreptatea și preferă să spună adevărul, mai ales într-o situație precum cea de săptămâna trecută.

„Răspund eu la această întrebare. Nu trebuie să fiți supărați nici pe Jador că a propus-o, nu trebuie să fiți supărați pe nimeni, decât pe producătorii de la Kanal D. Asta e părerea mea. O mi-i pun pe toți în cap, o să mă pun rău cu toți, dar acesta este adevărul și mereu o să fiu de partea adevărului. Eu cred că producția de la Kanal D face toate cărțile, absolut toate”, a mai declarat fratele lui Culiță Sterp.