Taur – buna dispoziție aduce noroc

Taurul va avea o săptămână de milioane. Aveți o dispoziție extrem de bună, ceea ce va face să fiți foarte plăcuți de cei din jurul vostru. S-ar putea ca șefii să vă placă din ce în ce mai mult și să vă facă noi propuneri financiare. Sunt șanse mari să creșteți în funcție sau să primiți o mărire de salariu substanțială. Este recomandat să aveți grijă cu banii și să îi investiți acum, pentru a putea avea noroc pe viitor. Pe plan financiar, aceasta este săptămâna voastră de aur.

Horoscop
Horoscop

Leu – noroc în iubire

Leii sunt de departe cei mai sufletiști nativi ai zodiacului. Este cea mai bună perioadă ca nativii singuri să își facă ordine în suflet și să prindă curajul de a începe o nouă relație. Ieșiți din zona de confort, aveți curajul să cunoașteți oameni noi. Mergeți la plimbări, la întâlniri și nu refuzați nicio invitație. Cei care sunt deja într-o relație se gândesc să facă un pas important alături de partenerul de cuplu. Tot ce se întâmplă acum în viața voastră personală vă va schimba planurile de viitor. Este recomandat să luați deciziile mai întâi cu inima, apoi cu intuiția.

Pești –  noroc în viața socială

Săptămâna aceasta este cea mai bună ca Peștii să câștige încrederea celor din jur. Aveți norocul ca persoanele din jurul vostru să vă admire din ce în ce mai mult. De altfel, este cea mai bună perioadă în care astrele vă vor ajuta să gândiți mai limpede și să alegeți doar persoanele care vă fac bine. Prietenii vă vor fi alături în tot ceea ce faceți, mai mult ca niciodată. De altfel, tot ce faceți în această perioadă vă aduce noroc. Este bine să țineți cont și de sfaturile celor din jur, de la prieteni și până la familie.