Trei dintre nativii zodiacului vor fi înconjurați de mult ghinion în săptămâna care urmează. Planurile lor nu pot fi duse la final, motiv pentru care aceștia vor fi mai mult triști. Astrele au câteva sfaturi pentru a încerca să evitați acest ghinion destul de puternic. Nativii care vor avea ghinion în săptămâna 17-23 iunie sunt Gemenii, Balanțele și Vărsătorii.

Gemeni – ghinion în iubire

Gemenii au parte de o săptămână destul de grea. Lipsa de comunicare duce la o situație destul de aprinsă între aceștia și partenerul de cuplu. Nimic nu merge cu nimic, iar certurile sunt din ce în ce mai dese. Pentru a evita o despărțire, este recomandat ca să fiți mult mai liniștiți, să comunicați mai mult și să nu lăsați lucrurile aprinse să vă facă rău.

Balanță – ghinion la bani

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o perioadă destul de dificilă. Săptămâna 17-23 mai vine cu probleme în casa financiară. Vă dați seama că ați pierdut sume importante de bani și că nu știți cum să le mai recuperați. S-ar putea să fie nevoie să vă împrumutați la o persoană apropiată. Pentru a nu avea probleme atât de mari în casa banilor, este recomandat să fiți prudenți și să cheltuiți doar pe ce este strict necesar.

Horoscop-ghinion
Horoscop-ghinion

 Vărsător – ghinion în viața socială

Vărsătorii vor avea destul de mult ghinion în relațiile de prietenie. S-ar putea să aveți discuții aprinse cu persoanele din jur. Pentru a evita să pierdeți prietenii vechi sau să fiți implicați în prea multe scandaluri, este recomandat doar să fiți mai calmi și să aveți grijă cu cine discutați. Nu vorbiți decât cu cine aveți nevoie și nu mergeți la prea multe evenimente publice sau petreceri, pentru a evita posibile conflicte. Cel mai probabil, după 21 mai, lucrurile vor deveni mai simple, iar relațiile cu prietenii vor merge pe o cale mai bună.