Semnele de Aer sunt înconjurate de noroc în săptămâna 12-18 aprilie. Este vorba despre nativii născuți în zodiile Gemeni, Balanță și Vărsător. De fel, acești nativi sunt curioși, iubesc noutatea și acceptă orice provocare. Sunt cei mai inovativi și iubesc să accepte tot ce este modern, să privească spre viitor și să accepte schimbarea. Săptămâna aceasta, șansele ca norocul să fie de partea voastră sunt foarte mari, deoarece Marte favorizează casa financiară a semnelor de Aer, precum și casa socială și cea a dragostei.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au cel mai mare noroc în viața socială. Deși nu ați mai ieșit de mult și nu ați mai socializat, acum este momentul să faceți pasul cel mare. Acceptați să ieșiți la întâlniri, mergeți la petreceri și în cât mai multe locuri publice. Aveți șanse foarte mari să întâlniți grupuri de persoane care vă vor face să simțiți din nou câtă energie aveați odată.

horoscop noroc
horoscop noroc

Balanță

Nativii din Balanță vor avea parte de noroc în casa dragostei. Aceștia vor avea șansa să întâlnească o persoană care va juca un rol deosebit într-un timp foarte scurt. Tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți sufletul și inima pentru a putea fi fericiți cu adevărat. Pentru cei care au deja o relație, partenerul de cuplu vă va da o veste care vă va schimba complet viața. Săptămâna aceasta este cea mai bună pentru planuri romantice și discuții de viitor alături de persoane dragi. Tot ce veți face în acest sens vă va aduce numai noroc pe viitor.

Vărsător

Vărsătorii sunt înconjurați de mult noroc în aceste zile, atunci când vine vorba despre casa financiară. Aveți ocazia să primiți o mărire de salariu sau o ofertă de muncă de nerefuzat. Faceți investiții în cămin, deoarece acestea vor avea mare succes într-un timp scurt. Mai mult, săptămâna aceasta veți avea norocul să aveți parte de idei care să vă ajute să vă economisiți banii mai mult.