Berbec

Berbecii încep săptămâna destul de obosiți. S-ar putea să aveți nevoie să vă rezolvați problemele de sănătate, deoarece nu veți face față unei perioade destul de aglomerate care se anunță zilele următoare. Aveți grijă și de familie.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o zi destul de ciudată. Un prieten bun vă oferă un sfat de care va trebui să țineți cont într-o situație tensionată. În schimb, riscați să aflați vești care vă vor da stări de tensiune. Nu e recomandat să faceți investiții în afara casei.

Gemeni

Gemenii au șansa să fie avansați în casa profesională. S-ar putea să fie nevoie să munciți mai mult, însă este recomandat să țineți cont de părerea partenerului de viață.

Rac

Racii au trecut la nivelul următor și sunt mai fericiți ca niciodată. Astăzi totul vă merge ca pe roate atunci când vine vorba despre prieteni și familie.

Leu

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi nevoiți să facă mai multe drumuri în interes profesional. Aveți ocazia să cunoașteți prieteni buni și oameni importanți.

Fecioară

Fecioarele vor avea de ales între două sfaturi de la două persoane diferite. Astăzi, astrele vă recomandă să vă ascultați inima și să țineți cont de intuiția voastră, înainte de a asculta de cei din jur,

Balanță

Balanțele se gândesc tot mai mult la trecut în această perioadă. Vă încearcă o melancolie puternică și nu vă lasă să vă faceți ordine în gânduri. Este recomandat să luați o pauză de la tot stresul.

horoscop
horoscop

Scorpion

Scorpionul trece printr-un impas destul de mare. La locul de  muncă, nimic nu merge cu nimic, motiv pentru care nu veți reuși să vă faceți ordine în planurile de viitor. Este recomandat să renunțați la mai multe proiecte pentru a vă putea organiza mai bine.

Săgetător

Cei născuți în Săgetător au noroc de bani în prima zi a săptămânii. Este recomandat să investiți mai mult în această perioadă în tot ce ține de viața personală.

Capricorn

Capricornii întâmpină tensiuni în viața de cuplu. Pentru a trece cu bine peste acestea este recomandat să folosiți comunicarea ca armă și veți avea norocul să aduceți liniștea în cămin.

Vărsător

Vărsătorii se ocupă în această perioadă de investițiile în casă. Schimbați mobila, cumpărați tablouri sau obiecte de artă, care vă vor face să simțiți că aduceți ceva nou în casă. Țineți totuși cont de părerea partenerului de cuplu.

Pești

Peștii simt nevoia să stea mai mult singuri în prima zi a săptămânii. Venus nu vă sprijină comunicarea, motiv pentru care nu este recomandat să purtați dialoguri decât cu persoanele cu care aveți nevoie. Evitați contactul cu persoanele străine.