Berbec

Berbecii au mai mult de muncă și uită de timpul liber. Astrele vă recomandă să vă ocupați mai mult de sănătate, deoarece riscați să aveți mari probleme.

Taur

Taurii află o veste bună din partea unui prieten apropiat. S-ar putea să aveți ghinion spre seară din cauza unor rude care v-au ascuns mai multe lucruri legate de afaceri.

Gemeni

Gemenii riscă să aibă mari proleme cu banii. Este recomandat să vă revizuiți astăzi economiile și să vă faceți mai multe planuri de viitor în legătură cu toate cheltuielile, altfel riscați să vă alegeți cu datorii foarte mari.

Rac

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea o zi de luni destul de complicată. Se anunță o perioadă grea din punct de vedere sentimental. Deveniți mai irascibili din cauza oboselii, motiv pentru care riscați să îi răniți pe cei dragi. Vi se recomandă prudență.

Leu

Leii resimt oboseala din întreaga săptămână, motiv pentru care vor avea parte de o zi destul de grea. Este recomandat să vă odihniți mai mult, deoarece luni vă vor aștepta provocări la locul de muncă.

Fecioară

Fecioarele vor avea de ales între iubire și prieteni. Partenerul de cuplu va avea mai multe dispute în cercul vostru social, iar voi picați la mijloc. Astrele vă recomandă să folosiți comunicarea ca armă și veți avea succes.

Horoscop
Horoscop

Balanță

Balanțele se gândesc astăzi la trecut. O persoană revine în viața voastră și vă face să vă gândiți dacă e bine să o luați de la capăt împreună, sau nu. Luați decizii cu inima.

Scorpion

Scorpionul trece prin cele mai dificile clipe atunci când vine vorba despre viața profesională. Astăzi este cea mai bună zi să vă faceți ordine în suflet. Țineți cont inclusiv de părerile persoanelor din jur.

Săgetător

Ultima zi a lunii vine cu o provocare majoră pentru voi. S-ar putea să fiți nevoiți să faceți mai multe drumuri lungi în interes profesional. Veți avea norocul să întâlniți oameni care să joace un rol important în viața voastră.

Capricorn

Capricornii vor simți nevoia să înceapă săptămâna doar alături de persoanele dragi. Astrele vă vor pune la încercare răbdarea, motiv pentru care s-ar putea să intrați în conflicte cu cei din jur.

Vărsător

Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să se ocupe de problemele familiei. Folosiți comunicarea ca pe o armă și așa veți avea șansa să vă exprimați pe placul celor din jur.

Pești

Peștii resimt oboseala, deși săptămâna este abia la început. Această zi este foarte bună pentru a vă face o schimbare de look sau pentru a investi în schimbarea imaginii.