Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor atinge miercuri pragul răbdării. Persoanele din jurul vostru vă testează limitele și creează numai situații dificile. Din acest motiv, este recomandat să vă înconjurați doar de oamenii care vă fac bine.

Taur

Taurii vor fi nevoiți să parcurgă mai multe drumuri lungi, pentru a putea rezolva problemele unor persoane dragi. Planeta Mercur este retrograd până astăzi, iar Soarele va fi din 20 mai. Din acest motiv, nativii vor fi nevoiți să ia decizii pe loc, chiar dacă riscați să aveți discuții aprinse cu partenerul de cuplu.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea de ales între o iubire mai veche și actualul partener de cuplu. Astrele vă recomandă să alegeți cu inima, iar apoi cu intuiția.

Rac

Zi bună pentru Raci. Treceți prin cea mai bună perioadă a vieții, iar alături de voi sunt fix persoanele de care aveți nevoie. Spre seară, primiți vești care vă vor schimba complet anumite percepții de viitor.

Leu

Leii se văd nevoiți să schimbe câteva lucruri în relația cu partenerul de cuplu. Nimic nu merge cu nimic și lipsa de comunicare poate crea probleme și mai mari. Pentru cei care sunt singuri, astăzi nu este recomandat să acceptați invitații de la persoane din jur, la niciun fel de eveniment.

Fecioară

Fecioarele au parte de o perioadă destul de grea. Pe plan profesional, lucrurile nu merg foarte bine, mai ales că șefii nu dau dovadă de aceeași înțelegere de care aveați nevoie. Este recomandat să lucrați mai mult timp în echipă.

horoscop
horoscop

Balanță

Numărul norocos al zodiei Balanță este astăzi 22. Este cea mai bună zi în care puteți face afaceri și mai ales să semnați contracte. Țineți totuși cont și de părerile celor din jur.

Scorpion

Scorpionii vor avea de ales între sănătate și viața profesională. S-ar putea să aveți nevoie de o perioadă de liniște, pentru a vă putea pune ordine în gânduri.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor primi o veste neașteptată din partea unei persoane apropiate. Astăzi trebuie să reacționați cu calm, deoarece puteți răni oameni dragi.

Capricorn

Capricornii vor cunoaște oameni noi în această zi. Cei pe care îi simțiți aproape trebuie să îi păstrați în viața voastră, deoarece la un moment dat, vor juca un rol important. Astăzi este o zi în care aveți noroc să câștigați bani.

Vărsător

Vărsătorii se ocupă tot mai mult de problemele financiare. Este cea mai bună perioadă să vă faceți planuri de viitor. Tot ce decideți azi va aduce mult noroc în viitor.

Pești

Peștii se vor lovi de o amintire legată de o persoană care a făcut parte din viața lor la un moment dat. Astăzi, gândurile vă răpesc întreaga zi, motiv pentru care s-ar putea să nu vă ocupați de proiectele de la locul de muncă. S-ar putea să aveți probleme cu șefii.