Au ținut separat prima pagină a ziarelor de scandal, însă aparent acum cele două bătălii ajung să se intersecteze. Asta după ce în spațiul public a ajuns o informație bombă! Claudia Pătrășcanu nu a mai suportat să ducă singură războiul cu fostul partener de viață și a cerut ajutor. Artista a apelat la nimeni altul decât rivalul pe plan amoros al lui Gabi Bădălău, afaceristul arestat la domiciliu, Alex Bodi.

Mesajul a ajuns la fostul ei soț

Claudia Pătrășcanu și tatăl copiilor ei se războiesc de mai bine de un an și jumătate pentru a pune punct căsniciei lor, dar și pentru a găsi o modalitate de înțelegere în ceea ce privește custodia celor doi copii minori. Claudia Pătrășcanu îl acuză pe fostul partener de viață de lucruri oribile.

Vedeta a adus în fața întregii țări motive pertinente de divorț care nu dacă s-ar dovedi a fi reale nu i-ar face deloc cinste afaceristului. Artista susține că soțul ei se droghează și nu s-a sfiit să interacționeze cu proprii copii de mai multe ori când se afla în starea euforică. De asemenea, artista a precizat că milionarul nu ar avea de fapt permis de conducere însă numele de familie pe care îl poartă ar fi un adevărat avantaj în a nu respecta legea.

Cel mai recent scandal scos la iveală de Claudia este legat de relația fostului ei cu Bianca Drăgușanu. Artista a declarat public faptul că cei doi copii minori ai ei au asistat la discuții indecente dintre creatoarea de modă și tatăl lor. Convorbirea ar fi fost de fapt una telefonică desfășurată în timp ce Gabi se afla în drum spre Constanța pentru a-i duce pe cei doi minori înapoi la mama lor.Claudia Patrascanu

Claudia este convinsă că în urma momentelor la care cei doi copii au asistat aceștia vor avea nevoie de consiliere psihologică.De partea cealaltă, Gabriel Bădălău se apăra susținând că între el și blondină nu au existat astfel de discuții mai ales în preajma copiilor. Totodată acest fapt a fost confirmat public și de Bianca Drăgușanu.

Milionarul a intrat în posesia unui mesaj pe care artista l-a trimis către fostul creatoarei de modă, Alex Bodi. În rândurile ei, Claudia îi cerea disperată acestuia ajutorul.

„Vă rog din inimă să mă ajutați.”, i-a transmis artista afaceristului arestat la domiciliu.

Tatăl copiilor cântăreței nu a dezvăluit încă prin ce modalitate mesajul respectiv a ajuns la el. Cu toate acestea a ținut să puncteze că el nu îl cunoaște personal pe Alex Bodi.