Giulia Anghelescu a făcut recent o serie de dezvăluiri, care pe mulți dintre fanii ei i-au lăsat cu gura căscată. În timp ce se afla în mașină, pentru a merge la o filmare, cântăreața le-a spus celor care o urmăresc cât de mult o admiră pe Adelina Pestrițu. Cel mai probabil, nimeni nu se aștepta la una ca asta. De ce? Ei bine, pentru că bruneta și-a luat mult hate în mediul online, de când Oanei Zăvoranu i s-a pus pata pe ea.

Giulia, fana Adelinei Pestrițu

Nu contează cât de ocupată ar fi, Adelina Petrițu se aranjează, se machiază și filmează zilnic pentru fanii ei. Vedeta petrece foarte mult timp pe social media, acesta fiind și locul de unde vedeta scoate sume considerabile de bani. Ea promovează tot felul de produse și organizează concursuri, motiv pentru care unii nu o au la inimă deloc. De fparte multe ori, soția lui Alex Ashraf a făcut cu ou și cu oțet din această cauză, iar lumea a început să își pună tot felul de semne de întrebare legate de activitatea sa de pe social media.

Nu toată lumea o condamnă pentru asta, cu există persoane care o apreciază pentru efortul pe care îl depune zilnic. Una dintre persoanele care ar o părere bună despre ea este chiar Giulia Anghelescu. Artista nu s-a putut abține să nu le vorbească și urmăritorilor despre ce simte vis a vis de comportamentul Adelinei Pestrițu de pe Instagram. Ea susține că nu are timp să facă tot ceea ce face ea, dar și-ar dori foarte, foarte tare.

 

 

Giulia, mesaj de admirație pentru Adelina Pestrițu! Ce i-a transmis artista: “Nu știu cum face”

„Mi-am dat seama în dimineața asta că o admir sincer pe Adelina, pentru că nu înțeleg cum face. Ea se trezește, e țiplă, după aia se îmbracă, are timp să își facă poze, să se filmeze. Eu nu am timp. Am vrut astăzi să mă organizez bine, să mă îmbrac, să mă aranjez, să mă filmez, să vă arăt cât de frumos m-am machiat, să mă duc la o filmare, să vă povestesc despre filmare, n-am apucat să fac nimic…n-am apucat. Am reușit și de data asta să nu mă organizez.”, a transmis Giulia.