De când a rămas însărcinată cu primul ei copil, Gina Pistol parcă nu mai scapă de probleme sau cel puțin aproape numai despre asta le vorbește fanilor de pe Instagram. Acum ceva timp, vedeta a alunecat și a căzut pe platourile de filmare, moment în care a decis că este vremea să aibă mult mai multă grijă de ea și de corpul ei, pentru că ar putea păți lucruri mai grave, atât ea cât și copilul.

 

Gina Pistol: “Nu știu dacă ați trecut prin asta“

Recent, ea le-a mai vorbit fanilor și despre faptul că obosește foarte repede și că nu are voie să depună niciun efort, nici măcar nu are voie să facă puțină curățenie în popria locuință. A fost, de asemenea, extrem de agitată cu redecorarea casei în care ea și iubitul ei, Smiley, locuiesc momentan. Au vrut ca locul respectiv să fie potrivit pentru micuța care va veni pe lume în cel mai scurt timp. I-au făcut deja camera și o așteaptă cu brațele deschise. Deja și-au făcut multe planuri și sunt curioși să vadă cât de bine se vor descurca în rolul de părinți.

Faptul că este însărcinată cu primul ei copil deși nimeni nu-i dădea vreo șansă, a fost o minune pentru frumoasa vedetă și pentru viitorul ei soț. Nu doar că și-a schimbat comportamentul, dar a început să fie tot mai activă pe social media, unde îi ține pe internauți la curent cu evoluția sarcinii sale, motiv pentru care unii au criticat-o dur. Acum câteva ore, Gina Pistol le-a vorbit despre o altă problemă pe care o are de când este gravidă.

 

„Nu știu dacă ați trecut prin asta, cele care ați născut sau sunteți însrîcinate. Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?”, a povestit partenera de viață a lui Smiley pe contul ei oficial de Instagram, în urmă cu câteva ore.