Gina Pistol și-a văzut visul împlinit. Frumoasa prezentatoare și-a dorit din tot sufletul să rămână însărcinată și când a reușit, nu și-a putut stăpâni lacrimile de bucurie. Dacă pentru unii anul 2020 a fost unul îngrozitor din toate punctele de vedere, ea nu poate afirma același lucru. Anul trecut a fost unul care i-a adus multe bucurii, printre care se află și faptul că a rămas gravidă cu iubitul ei, Smiley.

Gina Pistol, gata pentru venirea pe lume a fiicei sale

Mai are foarte puțin timp până când își va putea strânge pentru prima dată la piept fetița. Este foarte nerăbdătoare, iar uneori nu îșii găsește cuvintele pentru a spune ce simte. Având în vedere că au mai rămas câteva săptămâni până va naște, ea face deja ultimele pregătiri în casă. Schimbă mobila, face curățenie generală și pregătește cu mare atenția camera fiicei lor.

„Este aproape a doua săptămână de când suntem cu casa în renovare. Mâine sosește mobilierul pentru bucătărie și dressing. Sâmbătă, duminică, curățenie generală, iar luni sosește mobilierul pentru camera fetiței. (…) Mamă, ce am obosit. Să mă aranjez ca să postez…nu am avut energie deloc. O iau razna, nu mai suport. Eu care sunt maniacă cu ordinea și curățenia”, a povestit Gina Pistol.

Fanii vedetei știu despre ea că este obsedată de curățenie. De câteva luni, ea nu nu mai are voie să facă atât de mult efort și este nevoită să îi lase pe alții să facă treburile în locul său. Se simte, de asemenea, obosită și este și normal. Înainte de a rămâne gravidă, ea nu vorbea atât de mult cu fanii săi despre viața privată. Faptul că va aduce pe lume un copil a schimbat-o din multe puncte de vedere. Prezentatoarea a început să își țină admiratorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei și le povestește despre stările pe care le are de ceva vreme.